Καθώς η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού εξελίσσεται, εκτός από τις πασαρέλες τις οποίες παρακολουθούμε για τις τάσεις των επόμενων σεζόν, λαμβάνουμε επίσης αρκετή στυλιστική έμπνευση από την πρώτη σειρά.

Χθες, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Chloé, όπου η Chemena Kamali ακολούθησε το εξαιρετικά επιτυχημένο ντεμπούτο της την περασμένη σεζόν, με μια άλλη εκπληκτική συλλογή. Την περασμένη σεζόν, η Kamali επανέφερε στον κόσμο της μόδας το boho chic, προσφέροντας αέρινα σιφόν με βολάν, κάπες και τις εμβληματικές πλέον πλατφόρμες της. Σε αυτή την αναβίωση του ελεύθερου πνεύματος πρωτοστάτησε η 41χρονη ηθοποιός Sienna Miller.

Φτάνοντας στο σόου, η Miller παρέκκλινε από τα ζεστά καφέ και τα δερμάτινα που κυριαρχούσαν στην προηγούμενη συλλογή, για να επιλέξει μια πιο ανάλαφρη εμφάνιση. Φορούσε ένα ψηλόμεσο ροζ σουέτ παντελόνι, με φερμουάρ στο ισχίο που απηχούσε το πνεύμα της δεκαετίας του 1970, σε συνδυασμό με ένα ογκώδες γαλάζιο cropped σακάκι με φουσκωτά μανίκια, πάνω από μια μεταξένια λευκή μπλούζα.

Getty Images

Για να ολοκληρώσει το look πρόσθεσε την τελευταία εκδοχή της εμβληματικής πλατφόρμας Chloé, που έκανε καθώς περπατούσε την εμφάνισή της κάτω από το παντελόνι της. Για το SS25, το δερμάτινο παπούτσι έχει επανασχεδιαστεί σε ένα πιο κατάλληλο για το καλοκαίρι, ροζ αδιάβροχο υλικό.

Launchmetrics.com/Spotlight

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below