Eν μέσω της μετάβασης από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 της Chloé μας φέρνει ελπίδα για ζεστές, ηλιόλουστες μέρες στο μέλλον.

Με τίτλο «The Freedom Collection» η συλλογή, αποτυπώνει την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού μέσα από ένα μείγμα απαλών, ξεθωριασμένων από τον ήλιο υφασμάτων και παιχνιδιάρικων αλλά εκλεπτυσμένων σιλουετών, στις οποίες η Chloé είναι ειδική.

Εμπνευσμένη από την αίσθηση της απόδρασης και της επανασύνδεσης που φέρνει το καλοκαίρι, η συλλογή ξυπνά μια ανάλαφρη διάθεση με υφάσματα όπως το χρυσαφένιο μεταξωτό charmeuse, το ριμπ βαμβάκι και την ντελικάτη δαντέλα guipure. Η χρωματική παλέτα αντικατοπτρίζει την απαλή φθορά των ηλιόλουστων ημερών, με αποχρώσεις του βερίκοκου, του σπασμένου λευκού, του ροζ, του απαλού κίτρινου και του dusty blue. Η επιστροφή του harem pants φάνηκε παντού, καθώς και τα παιχνιδιάρικα bloomers.

Η Chemena Kamali πρόσθεσε πινελιές vintage νοσταλγίας με στάμπες από τριαντάφυλλο και παιώνια, που έχουν επανασχεδιαστεί από ένα ζωγραφισμένο στο χέρι έργο τέχνης του 1977, το οποίο έφερε κομψότητα στη συλλογή. Μια αισθητική εμπνευσμένη τα από εσώρουχα μπλέκεται μαζί με απαλό tailoring με σακάκια με πιέτες από βαμβάκι και σουέτ.

Τα αξεσουάρ με κοχύλια, πέτρες και κροσέ λεπτομέρειες προσθέτουν μια επιπλέον καλοκαιρινή γοητεία, ενώ τα παπούτσια ποικίλλουν από platform πέδιλα μέχρι παιχνιδιάρικα jelly shoes.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below