Σχεδόν είκοσι χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που η Tyra Banks περπάτησε για τη Victoria’s Secret. Φέτος λοιπόν, στο πρώτο show του brand μετά από έξι χρόνια, το θρυλικό μοντέλο επιστρέφει.

«Είναι τρελό συναίσθημα να επιστρέφω στην πασαρέλα της Victoria’s Secret. Θέλω να πω, “cray cray”, με την ένοια του τρελά καλού», δήλωσε η Tyra Banks για την επιστροφή της. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα επέστρεφα σε αυτή την πασαρέλα, για να είμαι ειλικρινής».


Το μοντέλο, που υπήρξε “άγγελος” της Victoria’s Secret από το 1997, περπάτησε τελευταία φορά για τη μάρκα σόου μόδας του 2005. «Είχα την εντύπωση, “Αυτό είναι”», δήλωσε η Banks. «Ήταν τόσο υπερβολικό και είπα, «Είμαι εκτός»», είπε.

«Η τελευταία μου βόλτα ήταν αυτό το κόκκινο ρούχο και είχα αυτά τα μετάλλια γύρω από τη μέση μου. Είχα πολύ μακριά μαλλιά, τρελές μακριές βλεφαρίδες και είχα αυτό το σκήπτρο που έγραφε «V» στο χέρι μου. Και έφτασα στο τέλος του διαδρόμου και το φίλησα», είπε η Banks.

Photo by Jason Nevader/WireImage

Η Tyra Banks είναι ένα από τα μεγαλύτερα supermodels της δεκαετίας του ’90, γνωστή για τη χαρισματική της παρουσία στην πασαρέλα και το εκρηκτικό της ταλέντο. Ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue, ανοίγοντας τον δρόμο για τη διαφορετικότητα στον χώρο της μόδας. Παράλληλα, έγινε γνωστή και ως παρουσιάστρια και δημιουργός του δημοφιλούς reality show “America’s Next Top Model”, το οποίο καθιέρωσε την ίδια ως πρόσωπο επιρροής στη βιομηχανία. Μετά από 20 χρόνια, η Tyra επιστρέφει θριαμβευτικά στην πασαρέλα της Victoria’s Secret, συμβολίζοντας την εξέλιξη της μόδας και τη διαρκή αναγνώριση της ως ένα fashion icon που άφησε ανεξίτηλο σημάδι στον χώρο της μόδας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below