Όταν η Kendall Jenner φοράει μια vintage τάση παπουτσιών πολλές φορές στη σειρά είναι σημάδι ότι το στυλ επιστρέφει δυναμικά.

Αυτή την εβδομάδα, το σούπερ μόντελ είχε εμμονή με ένα ζευγάρι ballerina kitten heel της The Row. Γνωστό ως Claudette, έχει μια κλασική, μυτερή σιλουέτα και είναι το είδος του κομψού παπουτσιού που θα φανταζόσασταν σε μια ηρωίδα της οθόνης όπως η Audrey Hepburn.

Getty Images

 

Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, η Jenner τα φόρεσε δύο φορές, ξεκινώντας με ένα royal blue vintage φόρεμα από τον John Galliano που ταίριαζε τέλεια με την Ritz Carlton ομπρέλα της.

The Row Claudette Flats

Η Jenner και η στυλίστριά της Dani Michelle συνδύασαν επίσης το φλατ παπούτσι με ένα βαθύ μπλε φόρεμα της The Row την ίδια μέρα. Αυτή η εμφάνιση περιελάμβανε μια ελαφρώς ξεφτισμένη λαιμόκοψη με μια ημιδιαφανή φούστα κάτω από το ανάγλυφο μπούστο — συν ένα μικρό μαύρο clutch για να ταιριάζει με τα flat και τα γυαλιά ηλίου του μοντέλου.

Getty Images

Τα φλατ της Jenner συνδυάστηκαν επίσης με ένα vintage blazer Alaïa νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς και με μια τσάντα Hermes Kelly και ένα oversize κοστούμι της The Row που επέλεξε για μαι βόλτα για ψώνια την περασμένη Τρίτη.

Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι η Kendall Jenner φοράει συνεχώς τελευταία τα παπούτσια της The Row. Είναι γνωστό ότι φοράει total εμφανίσεις από την πασαρέλα της The Row ενώ αγαπάει πολύ τις oversized τσάντες του δημοφιλούς brand.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below