Μετά από ένα διάλειμμα δύο ετών, η Bella Hadid έκανε την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Το μοντέλο εμφανίστηκε στο σόου του Saint Laurent για την Άνοιξη του 2025, περπατώντας σε μια επιχρυσωμένη πασαρέλα με ένα εξαιρετικά oversized κοστούμι. Ενώ η Hadid έχει εμφανιστεί σε πολλές πασαρέλες σχεδιαστών, η επίδειξη της 24ης Σεπτεμβρίου ήταν η πρώτη της για τον Saint Laurent.

Η εμφάνισή της περιείχε ένα boxy μπλέιζερ και ένα ασορτί παντελόνι, κάτω από ένα λευκό πουκάμισο και μια λεπτή μαύρη γραβάτα. Σύμφωνα με σημειώσεις της επίδειξης, το look της εμπνεύστηκε άμεσα από τη στολή του ιδρυτή του οίκου, Yves Saint Laurent. Φορούσε ακόμη και ένα ζευγάρι γυαλιά εμπνευσμένο από τον χαρακτηριστικό σκελετό του Yves.

Το look της Hadid περιελάμβανε επίσης μυτερές γόβες και μαλλιά μαζεμένα σε έναν χαμηλό κότσο. Οι σημειώσεις της εκπομπής ανέφεραν ότι η συλλογή, με επικεφαλής τον Anthony Vaccarello, απέτισε φόρο τιμής στη δυαδικότητα της γυναίκας Saint Laurent. Πολλές από τις εμφανίσεις περιελάμβαναν κοστούμια όπως της Bella, ενώ άλλα έδωσαν έμφαση στις μίνι φούστες σε στρώσεις σε μια σειρά από έντονα χρώματα.

Οι σημειώσεις της επίδειξης έδωσαν έμφαση στη γκάμα των γυναικών που συμμετείχαν στο σόου της σεζόν. «Με τα χρόνια, η πολύπλευρη γοητεία της γυναίκας Saint Laurent έχει ενσαρκωθεί με τον πιο εύγλωττο τρόπο από μια ειδική ομάδα μοντέλων με τα οποία ο Οίκος έχει σφυρηλατήσει μόνιμες σχέσεις», ανέφερε το δελτίο τύπου. «Επιλεγμένες τόσο για την ποικιλόμορφη ιδιαιτερότητά τους όσο και για τον τρόπο που συμβολίζουν ένα νέο γυναικείο ιδανικό, αυτές οι προσωπικότητες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του σύμπαντος του Saint Laurent.

Launchmetrics.com/Spotlight

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below