Το νέο Ladies Run είναι… around the corner. Για την ακρίβεια, το Ladies Run 2024 έρχεται στις 3 Νοεμβρίου στην Astir Beach και εμείς νιώθουμε πιο έτοιμες από ποτέ.

Για 12η χρονιά, ladies κάθε ηλικίας ενώνουν τις δυνάμεις τους και τρέχουν για καλό σκοπό, μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ, 5€ από κάθε συμμετοχή προσφέρονται για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων γυναικών. Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στις 10:00 π.μ. στην Astir Beach. Και φέτος, η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων θα περάσει μέσα από το μυθικό Four Seasons Astir Palace και την πλήρως ανανεωμένη Astir Marina, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στις δρομείς. Για πρώτη φορά οι συμμετέχουσες θα λάβουν με ατομικό email όλες τις προσωπικές τους φωτογραφίες από τον αγώνα, ενώ θα έχουν πλέον και την επιλογή να τις ανακαλύψουν μαζί με τον προσωπικό τους χρόνο, στην ηλεκτρονική σελίδα με τα αποτελέσματα!

Το exclusive τεχνικό T-shirt που θα βρουν στο goodie bag τους οι ladies θα είναι το πιο stylish που έχουμε σχεδιάσει ως σήμερα. Δείτε το, στο ladiesrun.gr.

Όσο για το φετινό αναμνηστικό του τερματισμού; Μετά από 11 χρόνια με υπέροχα βραχιόλα και pendants, ο θεσμός ετοιμάζει κάτι διαφορετικό. Χρυσός Χορηγός του Ladies Run θα είναι η Samsung, που θα παρουσιάσει την έκτη γενιά αναδιπλούμενων smartphones καθώς και τα νέα wearables με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης (!) του οικοσυστήματος Samsung Galaxy.
Φέτος, η HOKA θα μας απογειώσει ως το Official Running Shoe της διοργάνωσης! Κάθε συμμετέχουσα θα λάβει ένα ειδικά σχεδιασμένο παγούρι, ιδανικό για να διατηρεί τα long runs της δροσερά και απολαυστικά, ενώ στο περίπτερο της HOKA θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τα μοντέλα που ταιριάζουν στην προπόνηση της.

Η εκκίνηση του Ladies Run γεμάτη ενέργεια και θηλυκότητα!

Η Εθνική Τράπεζα θα είναι και φέτος στο πλευρό των Ladies με μοναδικά δώρα! Ακόμα, για κάθε εγγραφή που θα ολοκληρώνεται με τις κάρτες της, η Εθνική Τράπεζα θα προσφέρει επιπλέον 10€ στο μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ. Έτσι, τρέχουμε, κερδίζουμε και βοηθάμε ταυτόχρονα! Ο ΟΠΑΠ, ο κορυφαίος υποστηρικτής του αθλητισμού στην Ελλάδα, είναι
πάντα δίπλα στις εθνικές γυναικείες ομάδες και φέτος στηρίζει δυναμικά όλες τις κυρίες που θα τρέξουν και στο Ladies Run! Ετοιμαστείτε για απίθανες εκπλήξεις την ημέρα του αγώνα που θα κάνουν τη συμμετοχή σας πραγματικά αξέχαστη.

Η αγαπημένη των αθλητριών, σειρά της Arla PROTEIN θα δώσει δυναμικό παρόν και φέτος στο Ladies Run για να μας χαρίσει ένα boost μετά τον τερματισμό: Απολαύστε γευστικά ροφήματα και λαχταριστά puddings, πλούσια σε φυσική πρωτεΐνη γάλακτος, που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας μετά τον αγώνα.
Η ERGO Ασφαλιστική, πιστός σύμμαχος του Ladies Run από το 2012, με δωρεάν ασφαλιστικό συμβόλαιο προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης για κάθε συμμετοχή τη μέρα του αγώνα, φροντίζει κάθε χρόνο να τρέχουμε με ασφάλεια. Και ακόμα, μας προσφέρει το κομψό, υφασμάτινο tote goodie bag της Διοργάνωσης.

Η personal trainer Ντίντα Νάστου δοκιμάζει το φετινό τεχνικό T- shirt στην παραλία της A stir Beach.

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, ο Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής του Ladies Run, θα είναι δίπλα μας για ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε, την υγεία μας. Με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και ασθενοφόρο, στην πιο premium παραλία και στην ομορφότερη διαδρομή της Αττικής. Το ΘΕΟΝΗ, το πιο πολυβραβευμένο φυσικό μεταλλικό νερό, θα κρατήσει όλες τις Ladies ενυδατωμένες με το αλκαλικό pH8 του, μέσα από την καινοτόμα, eco-friendly χάρτινη συσκευασία του σε τρεις σταθμούς υδροδοσίας. Και φέτος, θα συγκεντρώσουμε για ανακύκλωση όλες τις συσκευασίες νερού του αγώνα! Το ιταλικό vegan premium brand, DARLING, με αντηλιακά προσώπου και σώματος με SPF 30 και 50+, είναι ο επίσημος Beauty Partner του Ladies Run. Προσφέροντας αντηλιακή προστασία, ενυδάτωση και λάμψη, θα κάνει ένα μοναδικό δώρο στο goodie bag της κάθε συμμετέχουσας που θα τρέξει κάτω από τον ήλιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας!

Το μαγευτικό σκηνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με την παραλία της Astir Beach να υποδέχεται το φετινό Ladies Run. Ένας αγώνας ανάμεσα στη θάλασσα στα πεύκα και τον ήλιο!

Η Μάντη Περσάκη, Wellness Partner του θεσμού, θα φροντίσει και φέτος -με τη μοναδική της μεταδοτικότητα- τόσο το ζέσταμα πριν την εκκίνηση, όσο και την αποθεραπεία, με απολαυστικό stretching στις ξαπλώστρες της Astir Beach… Μόνο το κοκτέιλ θα μας λείπει! Το μετάλλιο των νικητριών στη Γενική Κατάταξη και ανα ηλικιακή κατηγορία, θα είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης φιλοτεχνημένο από τον VALAES, αποκλειστικά για τις Ladies! Ποιες πρωταθλήτριες του στίβου θα το εντάξουν στην τροπαιοθήκη τους; Για μια ακόμα χρονιά, η resident DJ του θεσμού Μαρία Παπιδάκη θα ανεβάσει τον παλμό στο Ladies Run από το πρωί της Κυριακής με χαλαρές μελωδίες και θα απογειώσει τον ρυθμό την ώρα των απονομών! Μην το χάσεις! Έλα και φέτος στο διαμάντι της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στην Astir Beach, να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία και να προσφέρεις σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below