Μετά την είδηση ότι η Kate Middleton επέστρεψε στην εργασία της πριν από λίγες μέρες, νέες πληροφορίες λένε ότι τώρα έκανε μία ακόμα συνάντηση με το Βασιλικό Ίδρυμα του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Κάστρο του Windsor. Σύμφωνα με τη Mirror, η εν λόγω συνάντηση έγινε ούτως ώστε να οριστικοποιήσει τα σχέδια των διακοπών της και πιο συγκεκριμένα, τα σχέδια των Χριστουγέννων.

Η συναυλία με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα είναι το πρώτο πράγμα που έχει επιβεβαιωθεί στο πρόγραμμα της Middleton, με την ίδια φυσικά να συμμετέχει σε αυτήν, επιτρέποντας στους βασιλικούς θαυμαστές να γιορτάσουν μαζί της. Άλλες εκδηλώσεις, όπως η Ημέρα Μνήμης στις 10 Νοεμβρίου, εξακολουθούν να αποτελούν μόνο πιθανές ευκαιρίες για δημόσιες εμφανίσεις της πριγκίπισσας ενώ λέγεται, πως η ίδια ανυπομονεί να ξεκινήσει κάποιες δημόσιες υποχρεώσεις εξακολουθώντας ωστόσο να δίνει προτεραιότητα στην υγεία της. Η φετινή χριστουγεννιάτικη συναυλία θα μεταδοθεί από το ITV την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 24 Δεκεμβρίου, στις 19:30.


Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το 2024 σηματοδοτεί την τέταρτη χρονιά που η πριγκίπισσα θα φιλοξενήσει μια εκδήλωση στο Αβαείο του Westminster, το οποίο λειτουργεί και για τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. «Η πριγκίπισσα συνεχίζει να αναρρώνει καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει στη δημόσια ζωή», αναφέρουν οι πηγές.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below