Η Shailene Woodley, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως «πολύ σεξουαλικό άτομο», μοιράστηκε ότι θεωρεί το πορνό ως το «junk food» της απόλαυσης, λέγοντας ότι το μέσο είναι «μια τέτοια παράσταση». Η ηθοποιός του Divergent  μίλησε στο She MD podcast ανοιχτά  και με ειλικρίνεια για τον λόγο που δεν της αρέσει ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται το σεξ στο πορνό, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες, περιγράφοντάς το χαρακτηριστικά ως «μπέικον που κρέμεται μπροστά σε έναν σκύλο».

Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός σημείωσε, ότι το σεξ είναι σαν τον χορό, κάτι που στις ερωτικές ταινίες δεν το βλέπει. «Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται το σεξ στην επιφάνεια σε αυτή τη χώρα είναι τόσο κατασκευασμένος», εξήγησε η Shailene κατά τη διάρκεια του podcast She MD.

Για την ίδια, οι περισσότεροι άνθρωποι δε συνειδητοποιούν ότι καταναλώνουν την fast food εκδοχή της απόλαυσης. Όπως είπε, «αν οι άνθρωποι ήξεραν τι είναι δυνατό να γίνει με το σεξ, θα κοιτούσαν το πορνό και θα έλεγαν: “Ω, Θεέ μου, αυτό είναι σαν πρόχειρο φαγητό”».


«Η ευχαρίστηση είναι τόσο σημαντική και απλά ξεριζώνουμε ο ένας τον άλλον από αυτήν, επειδή νομίζω ότι δεν ξέρουμε απαραίτητα καν τι είναι δυνατό», συνέχισε η 32χρονη. «Και αυτό είναι το μεγάλο μου πρόβλημα με το πορνό είναι ότι λέω: «Πουλάτε σε όλους McDonald’s, ενώ θα μπορούσατε να έχετε κάτι σαν, ουάου»».

«Ήμουν πολύ τυχερή στη ζωή μου ως νεαρή που ανακάλυπτα τον εαυτό μου και το σώμα μου και είχα τότε έναν σύντροφο που αγαπούσε το χορό. Πάντα αποκαλώ το σεξ χορό επειδή είναι χορός. Ανταλλάσσουμε ενέργεια. Μερικές φορές ο χορός είναι ένα πολύ γρήγορο τανγκό και μερικές φορές είναι ένα πολύ αργό γκρουβ, μερικές φορές είναι δυνατός και μερικές φορές είναι απαλός.

Μακάρι, κατά κάποιον τρόπο, να μπορούσα να κάνω σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Όχι εγώ προσωπικά – αλλά να μπω σε ένα πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής και να πω: “Πώς μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό; Πώς μπορούμε να το αλλάξουμε λίγο;”», σημείωσε η ηθοποιός στην ενδιαφέρουσα αυτή συζήτηση που είχε για το σεξ, στο She MD podcast.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below