Εμπνευσμένη από την τοξοβολία, ένα άθλημα που απεικονίζεται συχνά σε διαφορετικές αφηγήσεις, η Maria Grazia Chiuri αναζήτησε μια ισορροπία μεταξύ μύθου και πραγματικότητας για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 του Dior.

Τα βαθιά ντεκολτέ και τα φορέματα με έναν ώμο κυριάρχησαν στην πασαρέλα, αναδεικνύοντας την κομψότητα της σιλουέτας με τα σακάκια που άφηναν ακάλυπτους τους ώμους πνα προσθέτουν ένα εκλεπτυσμένο αλλά αισθησιακό στοιχείο. Η χρωματική παλέτα ήταν απλή, με το ασπρόμαυρο να πρωταγωνιστεί, ενώ τα ασημένια bodysuits έφεραν μια φουτουριστική πτυχή στη συλλογή, δημιουργώντας εντυπωσιακές αντιθέσεις ενάντια στην κυρίως μαύρη παλέτα. Αγωνιστικές ρίγες διέτρεχαν την κολεξιόν, εμποτίζοντας τολμηρή, σπορ ενέργεια, ενώ τα σανδάλια gladiator πρόσθεσαν ένα στοιχείο δύναμης και ενδυνάμωσης στην πασαρέλα.

Eπίσης, τα εμβληματικά αξεσουάρ του Dior βρήκαν νέες χρήσεις. Τα μοντέλα φόρεσαν την εμβληματική δερμάτινη τσάντα Lady Dior χιαστί αντί να τη κρατούν από τα χερούλια της, ενώ εμφανίστηκε ένα νέο μοντέλο– μια στιβαρή ορθογώνια τσάντα με στρογγυλές άκρες από παλιό δέρμα – που ήταν και όμορφη και πρακτική.

 

Launchmetrics.com/Spotlight

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below