Ένα νέο Instagram post παρουσιάζει φωτογραφικά κολάζ για όλους τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς που καθόρισε τα 90s και την εφηβική και νεανική ηλικία πολλών μας, τα «Φιλαράκια», αποτίνοντας ταυτόχρονα φόρο τιμής στον Matthew Perry, που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

Σε ποιους φέρθηκε καλύτερα ο χρόνος και σε ποιους άφησε πιο έντονα τα σημάδια του; Οι γνώμες στα σχόλια διίστανται, οπότε δείτε το παρακάτω καρουζέλ για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Perry πέθανε  τον Οκτώβριο του 2023, όταν ο 54χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του, μετά από μακροχρόνιο αγώνα με τους εθισμούς. Το πόρισμα; Επιπλοκές από τη χρήση κεταμίνης. Στο μεταξύ όμως οι αρχές διεξάγουν μια μεγάλη έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στην πρόωρη απώλειά του και στις 15 Αυγούστου συνελήφθησαν πέντε άτομα, μεταξύ αυτών δύο γιατροί, μια γυναίκα που αποκαλείται και «βασίλισσα της κεταμίνης», ένας φερόμενος ως διακινητής, αλλά και ο προσωπικός βοηθός του, αυτός μάλιστα που ανακάλυψε το άψυχο σώμα του.

Αν και κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό οι φήμες για συλλήψεις, όταν τελικά συνέβησαν «έφεραν στην επιφάνεια ένα πλήθος συναισθημάτων» στους οικείους του, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που φέρεται να μίλησε στο People. «Ο Matthew είχε αληθινούς φίλους, που νοιάζονταν για εκείνον. Θα είχαν προσπαθήσει να τον βοηθήσουν αν είχε απευθυνθεί σε εκείνους. Τώρα τους θλίβει το γεγονός ότι ήταν περικυκλωμένος από άτομα που συνέβαλαν στον θάνατό του».

Δείτε τη νέα ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PopCulture (@popculture)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below