Μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις χάρισε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, στο show του Saint Laurent, η Zoë Kravitz. H 35χρονη σκηνοθέτιδα και ηθοποιός επέλεξε ένα μίνι φόρεμα από τη συλλογή Saint Laurent Α/Κ 2025, σε μαύρο χρώμα, με δαντέλα και διαφάνειες, που αναδεικνύει το μαύρο σλιπ που έχει φορέσει, αφήνοντας γυμνό το μπούστο.

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και διαμαντένια κοσμήματα συμπληρώνουν το σύνολο, προσθέτοντας διακριτικές πινελιές πολυτέλειας. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα αψεγάδιαστο updo, ενώ γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ παραχωρούν τον κύριο λόγο στα τονισμένα, περιποιημένα φρύδια της.

Πρόσφατα μίλησε για την γκεστ εμφάνιση του πατέρα της, Lenny Kravitz, στη νέα της ταινία, «Blink Twice». Ο 60χρονος μουσικός σταρ εμφανίζεται σε μια εντυπωσιακή προπόνηση στο γυμναστήριο. «Έτσι δεν γυμνάζονται όλοι οι μπαμπάδες;» είπε, αστειευόμενη. Αρχικά, μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει ως βίντεο στο TikTok και αφού έγινε viral, με πάνω από 46 εκ. θεάσεις, αποφάσισε να το ενσωματώσει στην ταινία.

«Σε μια σκηνή στην αρχή της ταινίας ο κεντρικός χαρακτήρας ψάχνει στα social media, οπότε αποφασίσαμε να το βάλουμε για πλάκα με τον μοντέρ και μετά ήμασταν σε φάση, ας το αφήσουμε, είναι αρκετά αστείο».

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Zoë Kravitz:

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below