Η Blake Lively επέστρεψε στο Instagram και μοιράζει αγάπη.

Η πρωταγωνίστρια του It Ends With Us μοιράστηκε ένα γλυκό αφιέρωμα για τα γενέθλια του φίλου της και διάσημου φωτογράφου, Guy Aroch, μέσω του Instagram Story της αργά την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Η ανάρτηση έρχεται περίπου ένα μήνα μετά τα σχόλια γύρω από την τελευταία της ταινία, εν μέσω μιας υποτιθέμενης διαμάχης μεταξύ της Lively και του συμπρωταγωνιστή της και σκηνοθέτη, Justin Baldoni.

«Η ημέρα εκτίμησης του @guyaroch είναι κάθε μέρα στο σπίτι μου. Αλλά σήμερα είναι τα γενέθλιά του», μοιράστηκε η 37χρονη Lively μαζί με μια φωτογραφία του Aroch να ποζάρει για μια selfie με τη Lively και τον σύζυγό της, Ryan Reynolds.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι εκεί. Κυριολεκτικά. Δημιουργικά. Πρακτικά. Συναισθηματικά», συνέχισε η Lively. «Είναι εκεί για σένα στις καλύτερες στιγμές. Στις χειρότερες στιγμές. Βγάζει από τους πάντες γύρω του τον πιο δημιουργικό εαυτό τους. Τον πιο σίγουρο εαυτό τους. Σε κάνει να νιώθεις ότι όλα είναι δυνατά. Και είναι εφικτό με αυτόν στη γωνία σου».

Η Lively κατέληξε: «Είμαι η τυχερή δικαιούχος δύο δεκαετιών φιλίας με αυτόν τον άνθρωπο και την όμορφη και εξίσου γενναιόδωρη, ευγενική και ταλαντούχα οικογένειά του. Η ζωή μου δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα χωρίς εσένα. Σε αγαπώ πολύ. Σήμερα και για πάντα».

Instagram.com/@blakelively

Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό εκτός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετά την κυκλοφορία στις 9 Αυγούστου της ταινίας «It Ends With Us», μιας διασκευής του ομώνυμου μπεστ σέλερ της Colleen Hoover το 2016. Οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι ο Baldoni δεν εμφανίστηκε σε ομαδικές συνεντεύξεις με το υπόλοιπο καστ κατά την προετοιμασία της κυκλοφορίας, ούτε φωτογραφήθηκε με τη Lively και τους συμπρωταγωνιστές του στην πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη στις 6 Αυγούστου.

«Υπήρχαν δύο στρατόπεδα στην ταινία – η ομάδα Blake και η ομάδα Justin», δήλωσε αποκλειστικά μια πηγή στο Us Weekly για την παραγωγή της ταινίας τον Αύγουστο. «Αυτή η δημιουργική διαμάχη έδωσε τον τόνο για την αρνητική εμπειρία πίσω από τις σκηνές και εξελίχθηκε στο να μην μιλάνε πια».

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας Τύπου της ταινίας, η Lively δέχτηκε επίσης κριτική για τον τρόπο με τον οποίο απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την ταινία, η οποία άπτεται θεμάτων ενδοοικογενειακής βίας, και για τη συμπεριφορά της σε συνεντεύξεις που επανήλθαν στην επιφάνεια από χρόνια πριν.

Μετά την κυκλοφορία της ταινίας It Ends With Us, η Lively έχει απολαύσει λίγο χρόνο ηρεμίας με τον σύζυγό της, Reynolds, και τη φίλη της Taylor Swift. Η Lively και ο Reynolds εθεάθησαν στην έπαυλη της Swift στο Rhode Island στις 25 Αυγούστου, που ήταν και τα 37α γενέθλιά της.

 

κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/@blakelively.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below