Η εποχή του Ζυγού είναι εδώ, το ίδιο και το φθινόπωρο. Η εποχή του Ζυγού αρχίζει στις 22 Σεπτεμβρίου και διαρκεί μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2024. Ως εποχή της Αφροδίτης (η Αφροδίτη κυβερνά τον Ζυγό), η ενέργεια της εποχής του Ζυγού συμπίπτει με έντονα θέματα δικαιοσύνης και ισότητας. Κάτω από αυτή την ενέργεια του Ζυγού, επηρεαζόμαστε ώστε να χρησιμοποιούμε τα χαρίσματά μας, είτε πρόκειται για ομορφιά, είτε για ευφυΐα, είτε για κοινωνική οξύνοια, προληπτικά και στρατηγικά. Ειδικότερα, αν ανήκουμε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε σίγουρα θα γευτούμε τα οφέλη της.

Κριός

Θα έχετε πολύ καλή τύχη κατά τη διάρκεια της περιόδου 2024 του Ζυγού – αν και θα υπάρξουν προκλήσεις. Αυτή η εποχή αφορά στο να ξεπεράσετε τα προσωπικά σας όρια και να αποδιώξετε από πάνω σας εξαρτήσεις. Αν αδράξετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα πόσο πολύ κρατάτε τον εαυτό σας πίσω. Εμπιστευτείτε το ενστικτό σας για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και θα εκπλαγείτε με το πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε. Δείξτε ευγνωμοσύνη κάθε φορά που νιώθετε ότι η ζωή σας κυλάει ομαλά. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τα καλά και τα όμορφα και να φέρνετε κοντά σας ακόμα πιο όμορφες εμπειρίες.

Λέων

Η εμπειρία σας κατά τη διάρκεια της περιόδου Ζυγού 2024 θα είναι αυτή ενός παιδιού που θα του δώσουν ένα παιχνίδι που πάντα ήθελε. Θα μπορέσετε να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας, όμως; Προσπαθήστε να εξισορροπήσετε την ενέργειά σας κατά τη διάρκεια αυτού του ζωδιακού μήνα για καλύτερα αποτελέσματα. Ο Ερμής στον Ζυγό μπορεί να σ;ας δυσκολέψει λίγο ή να περιορίσει τον παρορμυτισμό σας, αλλά όσοι έχετε τον Ήλιο στον Λέοντα θα βρείτε συντροφικότητα στις αναζητήσεις της ζωής σας αυτή την περίοδο. Την ίδια στιγμή θα αναγνωρίσετε τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σας. Τώρα, θα καταλάβετε αν όσα αναζητάτε ξεκινούν από δικές σας ανάγκες ή από επιταγές της κοινωνίας. Αν οι απαντήσεις αποκαλύπτουν ότι επιτρέπετε στην πίεση των συνομηλίκων ή στην κοινωνική κρίση να μειώσουν την ποικιλόμορφη έκφραση ή τον τρόπο ύπαρξής σας, τώρα είναι η ώρα να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να εκφραστεί όπως θέλει.

Ζυγός

Ο μήνας των γενεθλίων σας δεν φέρνει δυσκολίες. Μπορεί να βρείτε τώρα την αδερφή ψυχή σας ή να συνειδητοποιήσετε ότι βρίσκεστε εκεί ακριβώς που θέλετε. Από την άλλη, μάλλον, θα κατανοήσετε ότι έχετε αφήσει ανθρώπους και καταστάσεις να σας επηρεάσουν, γι’ αυτό και αυτή την περίοδο θα ξεκαθαρίσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, πράγμα που θα σας κάνει να νιώσετε απελευθερωμένες. Η έμπνευση σας θα βρίσκεται στα άκρα και η επιτυχία δεν είναι μακριά. Προσέξτε, μόνο, μην καταναλώνετε τις ιδέες και την ενέργειά σας άσκοπα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below