Στις αρχές του Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες πριν η Nicole Kidman βραβευτεί για την Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία στο 81ο Φεστιβάλ της Βενετίας, η μητέρα της, Janelle Ann Kidman «έφυγε» από τη ζωή.

Σήμερα, που έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που η ηθοποιός του Big Little Lies μοιράστηκε την είδηση ότι η μητέρα της έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή, ο σύζυγός της, Keith Urban, μιλώντας στους Sunday Times δήλωσε τα εξής: «Ναι, όλοι είναι καλά, φίλε. Σας ευχαριστώ που ρωτήσατε…».

Ωστόσο, ο Keith Urban δε θέλησε να πει τίποτα παραπάνω σεβόμενος το πένθος της συζύγου του. Μεταξύ άλλων, η Nicole Kidman έχει μείνει όλο αυτό το διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με εξαίρεση το συγκινητικό post που έκανε για την πολυαγαπημένη της μητέρα στο Instagram, λίγες μέρες μετά τον θάνατό της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)


Επιπλέον, θυμίζουμε πως οι μοναδικές της δηλώσεις αναφορικά με τον θάνατο της μητέρας της έγιναν την ημέρα του θανάτου της, Janelle Ann Kidman, μέσω της σκηνοθέτιδας της ταινίας Babygirl, Halina Reijn, η οποία παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της Nicole Kidman.

«Σήμερα έφτασα στη Βενετία για να μάθω λίγο αργότερα, ότι η όμορφη, γενναία μητέρα μου, Janelle Ann Kidman, έφυγε από τη ζωή. Είμαι σοκαρισμένη και πρέπει να πάω στην οικογένειά μου, αλλά αυτό το βραβείο είναι για εκείνη, με διαμόρφωσε, με καθοδήγησε και με έκανε αυτό που είμαι. Είμαι πέρα για πέρα ευγνώμων που μπορώ να πω το όνομά της σε όλους εσάς μέσω της Halina. Η σύγκρουση της ζωής με την τέχνη είναι σπαρακτική και η καρδιά μου έχει ραγίσει».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below