Η πρωταγωνίστρια του Dune και του Spider-Man, Zendaya, δήλωσε ότι προτιμά να τη βλέπουν ως «άτομο» παρά ως «διασημότητα».

Σε μια ειδική προβολή του Dune: Part Two, η 28χρονη ηθοποιός, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στο κανάλι της Disney, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά την αλματώδη άνοδό της στο Χόλιγουντ, όπως αναφέρει το Deadline.

Η Zendaya συμμετείχε στην εκδήλωση μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Timothee Chalamet και Austin Butler καθώς και τον σκηνοθέτη Denis Villeneuve.

Στην ερώτηση του συντονιστή Erik Davis αν κάποιος από αυτούς θα μπορούσε να συσχετιστεί με το θέμα της ταινίας για τους ψευδοπροφήτες, δεδομένης της δικής τους εμπειρίας από τη φήμη και τους θαυμαστές, η Zendaya είπε: «Αισθάνομαι ότι, συχνά, δεν είμαι φτιαγμένη για αυτό το κομμάτι. Αγαπώ τη δουλειά μου, είμαι τόσο ευγνώμων. Μου αρέσει να κάνω τη δουλειά, μου αρέσει να βρίσκομαι στο πλατό, μου αρέσουν στιγμές σαν κι αυτή -μην με παρεξηγήσετε- αλλά είμαι τρομοκρατημένη από αυτό το κομμάτι της, συχνά».

Photo by The Hapa Blonde/GC Images

Και πρόσθεσε: «Ήμουν ένα ντροπαλό παιδί, πάντα ήμουν, και έτσι αυτό το κομμάτι δεν είναι φυσικό – αυτός είναι ένας τεράστιος λόγος για τον οποίο η μόδα έγινε σημαντική για μένα, επειδή έγινε σαν πανοπλία για να προσποιούμαι ότι βγαίνω έξω και κάνω τη δουλειά».

Συνέχισε λέγοντας ότι δεν ήταν σίγουρη αν μπορούσε να «ταυτιστεί πλήρως» με την ερώτηση, αλλά πρόσθεσε: «Αυτό είναι που με τρομάζει».

Και συνέχισε: «Θα ήθελα να είμαι ένας άνθρωπος και οι άνθρωποι να με βλέπουν πρώτα ως τέτοιο. Δεν ξέρω απαραίτητα αν θέλω ή αν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά. Κάποιοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί γι’ αυτό/ Απολαμβάνουν τη δύναμη που απορρέει από αυτό, και δεν ξέρω αν αυτό είναι για μένα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Zendaya μιλάει για τα αισθήματα που της δημιουργούν οι προσδοκίες που φέρνει μαζί της η διασημότητα και η μεγάλη φήμη.

Τα απίθανα outfit

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη W Magazine (@wmag)

Για την παρουσία της στην προβολή της ταινίας η Zendaya, που μας έχει συνηθίσει τόσο σε πρωτοποριακά όσο και πολύ εντυπωσιακά outfιτ, επέλε ένα bubble, off shoulder Louis Vuitton φόρεμα στην απόχρωση του πράσινου, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες σουέντ γόβες.

Λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε εμφανιστεί με ένα black&white σύνολο, από τη συλλογή άνοιξη 2025 του οίκου Burberry, το οποίο συνέθεταν μία μίνι φούστα με διαφάνειες και ένα λευκό, military σακάκι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below