Όταν ο γιος της ήταν μόλις δύο ετών, η Olivia Munn διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή. Καθαρή σήμερα, μόλις υποδέχτηκε, με τον σύζυγό της, John Mulaney, το δεύτερο παιδί τους, μέσω παρένθετης κύησης, μια κόρη που ονόμασαν Méi.

Σε μια ανάρτησή της, όπου μοιράστηκε φωτογραφίες από τη διευρυμένη οικογένειά της, έγραψε: «Η Méi June Mulaney ήρθε στον κόσμο στις 14 Σεπτεμβρίου 2024, τη χρονιά του δράκου. Είχα τόσο πολλά, βαθιά συναισθήματα που δεν μπορούσα να την κυοφορήσω. Όταν συνάντησα για πρώτη φορά εκείνη που θα γινόταν παρένθετη μητέρα, μου έδειξε τόσο πολλή καλοσύνη και κατανόηση, ώστε ήξερα ότι είχα βρει τον αληθινό άγγελό μου. Δεν μπορώ να εκφράσω με λέξεις την ευγνωμοσύνη μου που κράτησε το μωρό μας ασφαλές για εννέα μήνες και έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

«Είχα τόσο πολλά, βαθιά συναισθήματα που δεν μπορούσα να την κυοφορήσω. Όταν συνάντησα για πρώτη φορά εκείνη που θα γινόταν παρένθετη μητέρα, μου έδειξε τόσο πολλή καλοσύνη και κατανόηση, ώστε ήξερα ότι είχα βρει τον αληθινό άγγελό μου».

»Νιώθω ιδιαίτερα περήφανη για το μικρό μου δαμάσκηνο, τον μικρό μου δράκο, που κατάφερε να κάνει αυτό το ταξίδι για να είναι μαζί μας. Η καρδιά μου είναι έτοιμη να εκραγεί. Mei σημαίνει δαμάσκηνο στα κινέζικα».

Η 44χρονη ηθοποιός και ο 41χρονος συνάδελφός της επισημοποίησαν, μάλιστα, τη σχέση τους το καλοκαίρι του μας πέρασε, με έναν κλειστό γάμο, που τέλεσε ο ηθοποιός Sam Waterston στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, ενώ μάρτυρας ήταν η σύζυγός του.

Όπως φέρεται να ανέφερε μια ανώνυμη πηγή στο Entertainment Weekly: «Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το φθινόπωρο του 2023 και ήθελε να κρατήσει την τελετή μακριά από τη δημοσιότητα. Εκείνος της έκανε πρόταση με ένα δαχτυλίδι αντίκα. Ο γάμος τους ήταν ό,τι ήθελαν, οι δυο τους και ο γιος τους».

Όταν η Munn διαγνώστηκε με καρκίνο, αποφάσισαν να καταψύξουν ωάριά της σε περίπτωση που θα ήθελαν στο μέλλον να μεγαλώσουν περισσότερο την οικογένειά τους μέσω της παρένθετης κύησης.

Όταν η Munn διαγνώστηκε με καρκίνο, αποφάσισαν να καταψύξουν ωάριά της σε περίπτωση που θα ήθελαν στο μέλλον να μεγαλώσουν περισσότερο την οικογένειά τους μέσω της παρένθετης κύησης.

Η 43χρονη ηθοποιός προσθέτει ότι η τελευταία μαστογραφία που είχε κάνει είχε βγει «φυσιολογική» αλλά η γυναικολόγος της, λόγω του ιατρικού και οικογενειακού ιστορικού της, της συνέστησε να υποβληθεί και σε ένα γονιδιακό τεστ (Breast Cancer Risk Assessment Score), το οποίο προέβλεψε 37% κίνδυνο να νοσήσει με καρκίνο του μαστού. Λόγω αυτής της εκτίμησης, την έστειλε να κάνει μαγνητική τομογραφία και κατόπιν υπέρηχο, που δύο μόλις μήνες μετά τη μαστογραφία οδήγησε στη διάγνωση. Τριάντα μέρες μετά, υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή. Έτσι, «τη μία μέρα ένιωθα τελείως καλά και την επόμενη ξύπνησα στο νοσοκομείο, μετά από μια δεκάωρη επέμβαση».

«Είμαι τυχερή που το πρόλαβα σε κάποια φάση που είχα επιλογές και εύχομαι το ίδιο σε κάθε γυναίκα που θα διαγνωστεί» συμπληρώνει η ηθοποιός. «Ζητήστε από τον γιατρό σας να κάνετε το γονιδιακό τεστ εκτίμησης κινδύνου ώστε, αν το ποσοστό βγει πάνω από 20%, να υποβάλλεστε από την ηλικία των 30 ετών ετησίως σε μαστογραφία και μαγνητική τομογραφία».

Πρόσφατα μάλιστα η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι μόλις ολοκλήρωσε τη σειρά επεμβάσεων που έπρεπε να κάνει, με μια πέμπτη, την υστερεκτομή, «με την ελπίδα να βοηθήσω και άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν αυτή τη φοβερή ασθένεια να νιώθουν λιγότερο μόνες».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Olivia Munn:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη o l i v i a (@oliviamunn)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below