Οι θερμοκρασίες συνεχίζουν να πέφτουν καθώς μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά στο φθινόπωρο, αλλά η Dakota Johnson δεν είναι έτοιμη να αποσύρει ακόμα το χαρακτηριστικό της look με τα εσώρουχα που γίνονται outerwear.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα see-through λευκό φόρεμα, ένα αγαπημένο καλοκαιρινό item, για την παρουσία της στην Εβδομάδα Μόδα του Μιλάνου.

Παρακολούθησε το βράδυ της Παρασκευής την επίδειξη του σχεδιαστή του οίκου, Sabato de Sarno, για την άνοιξη του 2025 στο μουσείο τέχνης και σχεδιασμού Triennale di Milano.

Στήριξε την εμφάνισή της γύρω από ένα νυφικό λευκό sundress που ήταν κεντημένο με λουλούδια στο μπροστινό μέρος. Έδενε στο μπούστο με μία ρομαντική κορδέλα.

Φορούσε ένα ασορτί λευκό σουτιέν και εσώρουχα κάτω από το φόρεμά της. Αλλά αντί να κυκλοφορήσει το καλοκαιρινό κομμάτι μόνο του έβαλε έξυπνα από πάνω το τέλειο φθινοπωρινό παλτό – ένα δερμάτινο πανωφόρι.

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Gucci

Η ηθοποιός τοποθέτησε στους ώμους της ένα oversized, ανδρικής έμπνευσης μαύρο σακάκι. Ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με ένα ζευγάρι μαύρα αξεσουάρ: Τη μίνι τσάντα «Jackie» της Gucci, τονισμένη με ασημένιο hardware, και απλές γόβες με slingback. Χτένισε τα καστανά μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς και έκανε ένα φυσικό μακιγιάζ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below