Μέσα από ένα εντυπωσιακό catwalk εμπνευσμένο από την εκθαμβωτική αίγλη του Old Hollywood, παρουσίασε η LYNNE τη συλλογή FW24-25. Ωδή σε μία εμβληματική εποχή για τη μόδα, η συλλογή αποπνέει το δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση και την αξεπέραστη θηλυκότητα των γυναικών που καθόρισαν την εποχή.

Η νέα συλλογή χαρακτηρίζεται από σαγηνευτικά σχέδια με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια που συνδυάζουν αρμονικά τις τάσεις της σεζόν με την αξεπέραστη αισθητική της LYNNE.

Τα look που ξεχώρισαν:

Μοναδικά office look & κομψά πανωφόρια σε εκλεπτυσμένες αποχρώσεις της σεζόν, κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις.

Elevated jeans που δημιουργούν το απόλυτο denim-on-denim look και υπόσχονται να γίνουν το statement της σεζόν.

Total leather look & vintage λεπτομέρειες προσθέτουν ένα μοναδικό χαρακτήρα και αναβιώνουν με σύγχρονη αισθητική τη διαχρονική κομψότητα μίας άλλης εποχής.

Το animal print δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή, σε μία σεζόν που χαρακτηρίζεται από έντονη παρουσία στις τάσεις.

Τα βλέμματα μαγνήτισαν για άλλη μία φορά τα εντυπωσιακά φορέματα της συλλογής.

Φυσικά, τα σύνολα ολοκληρώνουν μοναδικά τα αξεσουάρ της συλλογής – παπούτσια, τσάντες, γάντια, καπέλα και κοσμήματα – ολοκληρώνουν με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο κάθε σύνολο.

Η συλλογή FW24-25 φιλοδοξεί να ενδυναμώσει κάθε γυναίκα, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητά της μέσα από σαγηνευτικά σχέδια με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, που συνθέτουν ένα σύνολο διαχρονικής φινέτσας και εκλεπτυσμένης πολυτέλειας.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή της LYNNE στα καταστήματα και online.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below