Η αγαπημένη ηθοποιός Lily Collins, που πρωταγωνιστεί ως Emily Cooper στη δημοφιλή σειρά “Emily in Paris”, αποκάλυψε ότι η αληθινή αγάπη του χαρακτήρα της δεν είναι κάποιος από τους ρομαντικούς συντρόφους της, όπως πολλοί θα περίμεναν.

Αντίθετα, η πραγματική της αδελφή ψυχή φαίνεται πως είναι η καλύτερή της φίλη, Mindy Chen, την οποία υποδύεται η Ashley Park. Η Collins, σε μια συνέντευξή της στο E! News, μίλησε με ενθουσιασμό για τη Mindy, αναφέροντας τη φιλία τους ως το πιο σημαντικό στοιχείο της ζωής της Emily.

«Mindy , πάντα!», δήλωσε εκφράζοντας την εκτίμησή της για τον χαρακτήρα της φίλης της στη σειρά, την οποία περιγράφει ως «αυτή με τη φωνή, αυτή με την καρδιά». Η Collins τόνισε μεταξύ άλλων ότι η φιλία μεταξύ των δύο χαρακτήρων είναι τόσο βαθιά και ουσιαστική που υπερβαίνει κάθε ρομαντική σχέση που μπορεί να αναπτυχθεί στην πλοκή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Park (@ashleyparklady)


Παράλληλα, έδωσε μια γεύση από το τι θα μπορούσαν να περιμένουν οι θαυμαστές στη συνέχεια της σειράς. Με το Netflix να έχει ήδη επιβεβαιώσει την επόμενη σεζόν, η ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία της να δει την Emily να ταξιδεύει σε νέους προορισμούς, προτείνοντας χαρακτηριστικά ένα πιθανό ταξίδι στο Τόκιο, κάτι που θα φέρει νέες περιπέτειες και συναρπαστικές καταστάσεις για τον χαρακτήρα της.

Η Collins ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν πολλές άλλες τοποθεσίες όπου θα ήθελε να δει την Emily να εξερευνά, διατηρώντας την ταξιδιωτική της διάθεση στο επίκεντρο των μελλοντικών εξελίξεων. Αυτό δείχνει πως η σειρά θα συνεχίσει να συνδυάζει τη μόδα, την περιπέτεια και τη φιλία με μοναδικό τρόπο, ενώ η Emily θα αναζητά συνεχώς νέες εμπειρίες και αληθινές συνδέσεις.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/@emilyinparis.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below