Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck κρατούν τα πράγματα ήρεμα για τα παιδιά τους.

Το εν διαστάσει ζευγάρι βρέθηκε στον ίδιο χώρο ξανά μέσα σε λίγες ημέρες, για να παρευρεθεί στη βραδιά επιστροφής των παιδιών τους στο σχολείο την Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το TMZ.

Φέρεται να εθεάθησαν στον δρόμο προς την εκδήλωση σε σχολείο της περιοχής του Λος Άντζελες όπου φοιτούν τα παιδιά τους. Ο Ben Affleck έχει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner: τον Samuel, 12 ετών, τη Seraphina, 15 ετών και τη Violet, 18 ετών, ενώ η Jennifer Lopez μοιράζεται τα δίδυμα Emme και Max, 16 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Marc Antony.

Η τραγουδίστρια του «Jenny From the Block» και ο νικητής του Όσκαρ «ήταν απόλυτα άνετοι μεταξύ τους και πολύ εγκάρδιοι», αποκάλυψαν πηγές στο TMZ.

Η Lopez και ο Affleck είναι «ένα ζευγάρι που εξακολουθεί να νοιάζεται ο ένας για τον άλλον» και «βρίσκονται σε μια πολυετή ερωτική σχέση», εξήγησαν τα άτομα από το περιβάλλον τους στο πρακτορείο, πριν προσθέσουν ότι τα παιδιά τους «είναι το πραγματικό επίκεντρο». Δήλωσαν επίσης στο πρακτορείο ότι το διαζύγιο εξακολουθεί να προχωράει.

Η Lopez κατέθεσε νομικά έγγραφα για να τερματίσει τον γάμο της με τον Affleck, τον οποίο κάποτε αποκαλούσε «τον έρωτα της ζωής μου», στις 20 Αυγούστου, τη δεύτερη επέτειο της δεύτερης γαμήλιας τελετής τους (το ζευγάρι παντρεύτηκε επίσημα τον Ιούλιο του 2022 σε μια τελετή στο The Little White Chapel στο Λας Βέγκας, αλλά διοργάνωσε μια πολυτελή δεξίωση γεμάτη σταρ στη Τζόρτζια των ΗΠΑ τον επόμενο μήνα).

SplashNews.com

Η εμφάνισή τους στο σχολείο είναι η δεύτερη φορά που το ζευγάρι βγαίνει μαζί σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Η ηθοποιός του «Atlas» και ο σκηνοθέτης του «Air» φωτογραφήθηκαν να φτάνουν για γεύμα στο ξενοδοχείο The Beverly Hills το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, με τη Seraphina, τον Samuel, την Emme και τον Max μαζί τους. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below