Η Miley Cyrus έκανε μια σπάνια έξοδο το βράδυ της Τετάρτης, 18 Σεπτεμβρίου. Βρέθηκε μαζί με τον σύντροφό της, Maxx Morando, στη συναυλία των Future Islands στο Λος Άντζελες που πραγματοποιήθηκε στο Shrine Auditorium.

Η pop star, που έγινε παγκοσμίως γνωστή από τον ρόλο της ως Hannah Montana, ήταν ντυμένη στα μαύρα και είχε πιασμένα τα μαλλιά της μισά μισά. Ο σύντροφός της από την άλλη, μουσικός και εκείνος, προτίμησε ένα ατημέλητο στυλ για τα μαλλιά του και συνδυάσε το βαμβακερό-λινό πουλόβερ Polo Bear πουλόβερ του από τον Ralph Lauren με λευκό παντελόνι.

Η Cyrus φέρεται να βγαίνει με τον ντράμερ των Liily από το 2021, αφού γνωρίστηκαν σε ένα «τυφλό ραντεβού».

Τον Φεβρουάριο, μια πηγή κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψε ότι μετακόμισαν στο ίδιο σπίτι και ότι είναι «πολύ ευτυχισμένοι» με τη σχέση τους.

«Όλοι αγαπούν τον Maxx. Είναι ένας υπέροχος τύπος», δήλωσε τότε ο insider στο People. «Είναι πολύ ευτυχισμένη μαζί του. Είναι χαμηλών τόνων και δεν του αρέσει να βρίσκεται στον Τύπο. Είναι καλό γι’ αυτήν».

Αυτή είναι η πρώτη έξοδος της τραγουδίστριας μετά τη αγωγή που έγινε εναντίον της για το τραγούδι Flowers, την περασμένη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below