Η Miuccia Prada και ο Raf Simons ένωσαν στοιχεία από διαφορετικές εποχές, με αποτέλεσμα μια συλλογή γεμάτη από τις όμορφες αντιφάσεις που γνωρίζουμε και αγαπάμε στον ιταλικό οίκο.

Αυτές οι αντιθέσεις είχαν σκοπό να αντανακλούν την υπέροχη απρόβλεπτη ικανότητα των ανθρώπων σε μια εποχή αλγορίθμων. Οι σημειώσεις της επίδειξης μιλούσαν για τον επαναπροσδιορισμό της «έννοιας του υπερήρωα» ως ενός ατόμου στην πραγματική ζωή, μια έννοια που αντανακλάται πιο κυριολεκτικά στα φουτουριστικά γυαλιά που έμοιαζαν περισσότερο με μάσκες υπερήρωα παρά με γυαλιά ηλίου.

Όπως αναφέρθηκε, η συλλογή έκανε αναφορά σε πολλές δεκαετίες, από τη δεκαετία του 1940 (με τη μορφή μιας μπλούζας  pussybow) έως τη δεκαετία του 1980, με μια πανέμορφη ροζ καμπαρντίνα.

Όσον αφορά τις αναφορές στα μέσα του αιώνα, αυτές ήρθαν με τη μορφή κομματιών που περιλάμβαναν έναν γιακά με συνθετική γούνα, ένα πράσινο παλτό (μια αναφορά στα τέλη της δεκαετίας του ’50, ίσως) και φούστες space age με χρωματισμoύς της δεκαετίας του ’60 και μεγάλες πούλιες.

Οι δελεαστικοί χρωματικοί συνδυασμοί είναι ένα έντονο χαρακτηριστικό της Miuccia και για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025, είχαμε λαχανί και ροζ, σομόν και γκρι, και buttermilk με σκούρο μελιτζανί.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below