Για τα 50α γενέθλιά του ο Jimmy Fallon δέχτηκε ένα δώρο από την οικογένειά του που τον άγγιξε βαθιά, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή του, The Tonight Show. Ένα παλιό jukebox, το οποίο είχε όταν ήταν νεότερος.

Η σύζυγός του, Nancy, μαζί με τα παιδιά τους, του έκαναν αυτή τη μεγάλη για εκείνον έκπληξη αφού μάλλον, δεν περίμενε ότι θα έβρισκε ξανά αυτόν τον «θησαυρό».

Ένας πολύ καλός του φίλος όμως, το εντόπισε τυχαία σε ένα κατάστημα με vintage προϊόντα, το αναγνώρισε και πήρε γρήγορα τηλέφωνο τη σύζυγο του παρουσιαστή.

Στην εκπομπή του, ο Fallon μίλησε γεμάτος συγκίνηση, λέγοντας πως δε μπορούσε να πιστέψει ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο είχε επιστρέψει στη ζωή του. Ο ίδιος, τόνισε επίσης τα γράμματα του πατέρα του, σημειώσεις που είχε γράψει πάνω στο jukebox όταν ήταν μικρός, ήταν ακόμα εκεί, κάτι που τον συγκίνησε ακόμα περισσότερο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Tonight Show (@fallontonight)


Ωστόσο, αυτό που τον εντυπωσίασε ακόμα πιο πολύ ήταν κάτι άλλο. Μέσα στο jukebox υπήρχε το τραγούδι “Obey What Would You Say” του Hurricane Smith, ένα κομμάτι με μεγάλη σημασία για εκείνον. Το τραγούδι αυτό έπαιζε στην ταινία “Fever Pitch”, όπου ο Fallon συμμετείχε, και στην οποία παραγωγός ήταν η Nancy, η σύζυγός του. Εκεί γνωρίστηκαν και ξεκίνησε η σχέση τους. Το ίδιο τραγούδι, όπως αποκάλυψε ο Fallon, έπαιξε και στον γάμο τους, κάνοντάς το κομμάτι της κοινής τους ιστορίας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jimmy Fallon (@jimmyfallon)

Αυτή η νοσταλγική στιγμή του έφερε πίσω τις παιδικές του αναμνήσεις, αλλά και τις πιο σημαντικές στιγμές της ενήλικης ζωής του, συνδέοντας το παρελθόν και το παρόν με έναν μοναδικό τρόπο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below