Οι πιο σκληροί επικριτές της Eva Mendes είναι τα ίδια της τα παιδιά.

Η πρωταγωνίστρια του «Training Day» αποκάλυψε στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» ότι οι δύο κόρες που έχει αποκτήσει με τον Ryan Gosling, Esmeralda Amada, 10 ετών, και Amada Lee, 8 ετών, δεν έχουν δει ποτέ καμία από τις ταινίες της.

«Δεν τις ενδιαφέρει», δήλωσε. «Αυτό το κατάλαβα πριν από περίπου ένα χρόνο. Προσπάθησα να τους δείξω μια σκηνή από το ‘Hitch’ για την οποία ήμουν πραγματικά περήφανη, επειδή φοβάμαι τα βαθιά, σκοτεινά νερά. Έπρεπε να κάνω αυτό το σωματικό κωμικό κασκαντέρ στον ποταμό Χάντσον. Ήμουν τόσο φοβισμένη. Έτσι αντιμετώπισα έναν φόβο εκείνη την ημέρα και έκανα αυτό το γύρισμα και ένιωθα περήφανη γι’ αυτό.

Μια φορά, ένα από τα κορίτσια μου φοβήθηκε και είπα: “Ωωω, ευκαιρία να κάνω επίδειξη”. Τους το έδειξα και τους έλεγα: «Αυτή είναι η μαμά που αντιμετωπίζει το φόβο της”. Παρ’ όλα αυτά δεν εντυπωσιάστηκαν. Μου είπαν απλώς εντάξει και ζήτησαν να βγουν έξω να παίξουν».

Έπειτα από 16 χρόνια στον χώρο, η Mendes αποσύρθηκε από την υποκριτική το 2014 για να φροντίσει τα παιδιά της και να επικεντρωθεί σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το 2021 όμως συμμετείχε με τη φωνή της στη σειρά Bluey. «Αυτό τις εντυπωσίασε», είπε για την αντίδραση των παιδιών της, παραδεχόμενη ότι αυτό είναι το αγαπημένο παιδικό show της οικογένειας.

Πάντως φαίνεται πως ούτε η δουλειά του πατέρα τους εντυπωσιάζει τα κορίτσια. Ο Ryan Gosling είχε παραδεχτεί ότι οι κόρες του τον έπεισαν να πάρει τον ρόλο του Ken στην μεγάλη επιτυχία Barbie, αλλά δεν είναι μεγάλες φαν της υπόλοιπης δουλειάς του.

κεντρική φωτογραφία: δημόσιο προφίλ Instagram.com/@evamendes

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below