Η Lady Gaga εμφανίστηκε πρόσφατα στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «What’s Next? The Future With Bill Gates» και μοιράστηκε την εμπειρία της από τις φήμες που κυριαρχούσαν στα μέσα ενημέρωσης στις αρχές της καριέρας της που υποστήριζαν ότι η σταρ ήταν στην πραγματικότητα… άντρας.

Αν και θα μπορούσε να επιλέξει να τις διαψεύσει, η Gaga αποφάσισε να μην ασχοληθεί με το εν λόγω θέμα. Σε μια συνέντευξή της στο CNN το 2011 είχε δηλώσει: «Γιατί να σπαταλήσω το χρόνο μου να αποδείξω κάτι τέτοιο; Οι θαυμαστές μου δεν ενδιαφέρονται, ούτε εγώ».

Τώρα ωστόσο, στον Bill Gates, η ίδια εξήγησε πώς αντιμετώπισε εκείνη την περίοδο: «Όταν ήμουν γύρω στα 20, υπήρχε αυτή η φήμη ότι ήμουν άνδρας. Σε κάθε συνέντευξη σχεδόν με ρωτούσαν για αυτό… ήταν τόσο γελοίο».

Η επιλογή της να μην απαντήσει όμως, δεν ήταν τυχαία. Όπως εξηγεί, το έκανε γιατί ήθελε να δείξει σε νεαρά άτομα, που ίσως αισθάνονται στοχοποιημένα, ότι δεν χρειάζεται να νιώθουν ντροπή. «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα αυτού του ψέματος», είπε, προσθέτοντας ότι επέλεξε να χρησιμοποιήσει αυτή την παραπληροφόρηση ως ευκαιρία για να ανοίξει διάλογο.


Η Gaga, πάντα ανοιχτή για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη δημόσια ζωή της, σχολίασε: «Είμαι συνηθισμένη να γράφονται ψέματα για μένα από τότε που ήμουν 20. Και τώρα το βλέπω ως κάτι… σχεδόν διασκεδαστικό».

Η σταρ, που έχει ήδη κατακτήσει Grammy και Όσκαρ, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της με την πολυαναμενόμενη ταινία “Joker: Folie à Deux”, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Επιπλέον, η Gaga ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου της single τον Οκτώβριο, με το άλμπουμ να ακολουθεί το 2025. Η συνέντευξη της Gaga στον Bill Gates είναι διαθέσιμη στο Netflix, μαζί με όλα τα επεισόδια της σειράς.

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/@ladygaga.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below