Η πρώτη επαφή του David Schwimmer με το Χόλιγουντ ήρθε χάρη στη μητέρα του, καθώς είναι γιος της Arlene Coleman-Schwimmer, μιας επιτυχημένης οικογενειακής δικηγόρου που συνεργαζόταν με την ελίτ τον χολιγουντιανών σταρ.

Ο ηθοποιός των Friends εξήγησε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast Origins του Cush Jumbo ότι η μητέρα του ήταν «μια μεγάλη, ισχυρή δικηγόρος διαζυγίων» που έφτασε να εκπροσωπήσει μέχρι και την Elizabeth Taylor.

Ο David Schwimmer εξήγησε στον παρουσιαστή ότι το γραφείο της μητέρας του «έγινε πολύ επιτυχημένο» και εκπροσωπούσε τους επικεφαλής των στούντιο και τις συζύγους τους.

Αν και η δουλειά της Arlene ήταν πολύ σημαντική για εκείνη, δεν ήταν αυτό το πρώτο της όνειρο. Ο Schwimmer είπε ότι η μητέρα του «μεγάλωσε ως μικρό κορίτσι -ή νεαρή γυναίκα- θέλοντας να γίνει η Elizabeth Taylor».

«Ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά ο πατέρας της το απαγόρευε. Έτσι έγινε δικηγόρος και μετά κατέληξε να εκπροσωπήσει την Elizabeth Taylor και επειδή έκανα πολύ καλή δουλειά η ηθοποιός της χάρισε ένα προσωπικό δώρο, ένα κολιέ από τη συλλογή της».

Η Elizabeth Taylor, η οποία πέθανε το 2011 από καρδιακή ανεπάρκεια, ήταν παντρεμένη οκτώ φορές με επτά διαφορετικούς άνδρες. Η σταρ που αγαπήσαμε ως Κλεοπάτρα παντρεύτηκε τον Conrad «Nicky» Hilton Jr. το 1950, τον Michael Wilding το 1952, τον Mike Todd το 1957, τον Eddie Fisher το 1959, τον Richard Burton το 1964 και το 1975, τον γερουσιαστή John Warner το 1976 και τον Larry Fortensky το 1991. Όλοι οι γάμοι της κατέληξαν σε διαζύγιο, εκτός από τον γάμο της με τον Τοντ, ο οποίος πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1958.

Ο David Schwimmer δεν διευκρίνισε σε ποιο από όλα τα διαζύγια η μητέρα του εκπροσώπησε την ηθοποιό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below