Δεν είμαστε μόνο οι κοινοί θνητοί που ερωτευόμαστε ως έφηβοι τους αγαπημένους μας celebrities: Αυτό μπορεί να συμβεί και σε ηθοποιούς, όπως παραδέχτηκε ο James McAvoy σε μια τηλεοπτική συνέντευξή του στο «Watch What Happens Live».

Ο 45χρονος Σκοτσέζος, γνωστός στο ευρύ κοινό από τους ρόλους του στα «Χρονικά της Νάρνια» και στο «X-Men», είπε ότι είχε ερωτευτεί στην εφηβεία του την Jennifer Aniston, όταν την είδε στα «Φιλαράκια», ένα πάθος που συνεχίστηκε ακόμα και μετά τα 20 χρόνια του, αφού είχε ξεκινήσει η δική του καριέρα.

Ωστόσο όταν τη συνάντησε σε ένα πάρτι, στα 22 χρόνια του, στο Λος Άντζελες, αυτό δεν πήγε πολύ καλά.

Όπως περιέγραψε, η Lucy Liu τον οδήγησε σε μια παρέα όπου φλυαρούσαν διάφοροι σταρ και τον έβαλε να καθίσει «ακριβώς δίπλα στην Jennifer Aniston. Και αντί η Liu να με συστήσει, απομακρύνθηκε αμέσως με έναν τύπο από το γυμνάσιο και έμεινα εκεί σε φάση τι νέα παιδιά, τώρα ήρθα εγώ εδώ».

Για την επόμενη, ανέμπνευστη ατάκα του προς την Jennifer Aniston, μετανιώνει ακόμα: «Εσύ είσαι λοιπόν η Jennifer Aniston, που παίζεις στα “Φιλαράκια”». Με αυτό τον τρόπο, κατέστρεψε κάθε προοπτική να συνεχιστεί η συζήτησή τους. Παρ’ όλα αυτά, προσθέτει, «εκείνη ήταν γλυκιά».

Δείτε τη συνέντευξη:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below