Ο Brad Pitt και η Ines de Ramon λάμπουν!

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι βγήκε για δείπνο στο Mother Wolf στο Λος Άντζελες μετά την πρεμιέρα της ταινίας του Pitt Wolfs στις ΗΠΑ στο TCL Chinese Theatre.

Το ζευγάρι συντονίστηκε με κομψές εμφανίσεις με τον Pitt να φοράει ένα κοστούμι στο χρώμσ της άμμου με ανοιχτό λευκό πουκάμισο και την De Ramon ένα ελάχιστα πιο σκουρόχρωμα φόρεμα με έναν ώμο και τσάντα clutch.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων δεν έδωσε το παρών νωρίτερα στο κόκκινο χαλί της ταινίας, όπου ο Brad Pitt φωτογραφήθηκε με τους συμπρωταγωνιστές του.

Το ζευγάρι, το οποίο βγαίνει εδώ και δύο χρόνια, έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του Wolfs στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Pitt φόρεσε ένα μαύρο Louis Vuitton κοστούμι, με φαρδύ παντελόνι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’70. Πρόσθεσε επίσης μπότες με τετράγωνη μύτη, ένα μοναδικό μαργαριταρένιο κουμπί στο σακάκι και ένα πουκάμισο, μέσα από το οποίο φαινόταν η στοίβα από αλυσίδες κολιέ του.

Αντίθετα, η de Ramon φόρεσε ένα ολόλευκο σύνολο – ένα μακρύ φόρεμα Entire Studios με έναν ώμο, το οποίο διέθετε λεπτομέρειες με σούρες και ήταν σε mermaid στυλ.

Δείτε εδώ την εμφάνισή τους. 

Υπερήφανος για τη σύντροφό του ο Brad Pitt

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε στο Entertnaiment Tonight ότι ο ηθοποιός νιώθει πολύ όμορφα όταν η Ines De Ramon είναι στο πλευρό του.

«Ο Brad περνά πολύ όμορφα και νιώθει άνετα όταν είναι μαζί με την Ines, επειδή είναι ήρεμη και διακριτική. Και οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι στη σχέση τους και τα πάνε πολύ καλά. Τους αρέσει όταν έχουν την ευκαιρία να ταξιδεύουν ο ένας με τον άλλον, επίσης».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below