Μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό γυναικείο περιοδικό μόδας παραχώρησε η Florence Pugh. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί, για ακόμα μία φορά, στα κιλά της και τη μάχη που δίνει εδώ και πολλά χρόνια με τα σχόλια που δέχεται.

Η 28χρονη, που έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2014 με την ταινία The Falling, αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει γενικά τα κακά σχόλια, με τη συζήτηση να φτάνει κάποια στιγμή στο body shaming.

«Είναι τόσο δύσκολο. Είναι πραγματικά επώδυνο να διαβάζω ανθρώπους που κάνουν κακό στην αυτοπεποίθησή μου ή είναι κακοί στα σχόλια για το βάρος μου. Ποτέ δεν αισθάνομαι καλά. Το μόνο πράγμα που ήθελα πάντα να πετύχω ήταν να μην πουλήσω ποτέ σε κάποιον άλλο κάτι που δεν είναι ο πραγματικός μου εαυτός», δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florence Pugh (@florencepugh)

«Ξέρω ποια θέλω να είμαι και ξέρω πώς μοιάζω. Δεν υπάρχουν πια ανασφάλειες για το τι είμαι». 

Στη συνέχεια η Pugh εξήγησε ότι για εκείνη το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είναι «καλός άνθρωπος», ούτως ώστε οι γύρω της να αισθάνονται καλά με την παρουσία της. «Δεν είμαι μοντέλο. Αυτή είναι η απεικόνιση μιας εντελώς διαφορετικής εκδοχής του εαυτού μου, στην οποία δεν πιστεύω απαραίτητα. Πρέπει να πιστέψεις ότι σου αξίζει να είσαι σε αυτές τις σελίδες… Αλλά τώρα ξέρω τι θέλω να δείξω. Ξέρω ποιον θέλω να δείξω. Ξέρω ποια θέλω να είμαι και ξέρω πώς μοιάζω. Δεν υπάρχουν πια ανασφάλειες για το τι είμαι».

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below