Ενώ κάποια ζώδια θα μείνουν ευχαρίστως για πάντα μόνα και άλλα θα πάρουν το χρόνο τους ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά κάθε σχέσης, ορισμένα είναι απασχολημένα με το να ερωτεύονται κάποιον που μόλις γνώρισαν και να αστειεύονται με τους φίλους τους για ημερομηνίες γάμου και ονόματα μωρών.

Σχεδόν όλοι έχουν κάνει το λάθος να μπουν βιαστικά σε μια σχέση, αλλά ορισμένα ζώδια φαίνεται να το κάνουν συνήθεια. Αυτό ισχύει για τα παρορμητικά μέλη του ζωδιακού κύκλου που είναι γνωστό ότι ερωτεύονται και σχεδιάζουν μια ολόκληρη νέα ζωή μέσα σε ένα βράδυ.

Κριός

Οι άνθρωποι με πολλά στοιχεία από τον Κριό στον γενέθλιο χάρτη τους είναι πολύ παρορμητικοί Με κυβερνήτη τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, ευδοκιμούν στον ενθουσιασμό και αυτό σημαίνει ότι συχνά ξεκινούν σχέσεις με το παραμικρό.

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι καλό στο να συναντά ανθρώπους, επομένως δεν έχει ποτέ ελλείψεις σε επιλογές.

Οι Κριοί μπορεί να αισθανθούν μια σπίθα με κάποιον σε ένα μπαρ ή να περάσουν καλά με έναν άγνωστο στις διακοπές, και έτσι απλά θα στείλουν μηνύματα στους φίλους τους και θα ανακοινώσουν ότι είναι ερωτευμένοι. Ενεργούν πάντα αυθόρμητα σκεπτόμενοι μετά τις επιπτώσεις των πράξεών τους, πράγμα που μπορεί, επίσης, να σημαίνει ότι είναι σε θέση να αγνοήσουν και τις πιο ευδιάκριτες κόκκινες σημαίες, αλλά και να ξεπεράσουν εύκολα έναν χωρισμό.

Ζυγός

Μόλις ένας Ζυγός κατεβάσει μια εφαρμογή γνωριμιών, όλα τα στοιχήματα έχουν χαθεί. Οι Ζυγοί κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, η οποία επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις ρομαντικές τους τάσεις. Έχουν έντονη επιθυμία να ερωτεύονται, και αυτό το χαρακτηριστικό τείνει να τους βάζει σε γρήγορη τροχιά δέσμευσης.

Ως το γοητευτικό ζώδιο του αέρα, οι Ζυγοί έχουν πάντα πολλούς υποψήφιους συντρόφους. Τους αρέσει να διαλέγουν μερικά ονόματα και να προγραμματίζουν τρία (ή περισσότερα) ραντεβού μέσα σε ένα βράδυ. Ο στόχος; Να βρουν έναν σύντροφο το συντομότερο δυνατό. Ενώ είναι καλοί στο φλερτ και στο να προσελκύουν τους ανθρώπους, οι Ζυγοί δεν είναι οι καλύτεροι όταν πρόκειται να διαλέξουν το σωστό άτομο. Αντί να πάρουν το χρόνο τους και να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τις αξίες και τους στόχους του άλλου ανθρώπου, θα βρουν ένα ή δύο χαρακτηριστικά που τους αρέσουν σε ένα ραντεβού και θα θεωρήσουν ότι αυτό είναι γραφτό να γίνει.

Η έμφυτη ανάγκη ενός Ζυγού για σχέση και συνύπαρξη μπορεί μερικές φορές να θολώνει την κρίση του, κάνοντάς τον να παρακάμπτει τα θέματα συμβατότητας στην αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες έχουν την τάση να παρασύρονται στις πρώτες, υπερ-ρομαντικές μέρες των γνωριμιών. Τη στιγμή που κοιτάζονται με κάποιον και νιώθουν μια σπίθα, φαντάζονται αμέσως ολόκληρη τη ζωή τους μαζί, σχεδόν σαν να παίζει μια ρομαντική κομεντί στο κεφάλι τους.

Τείνουν να είναι ονειροπόλοι και ρομαντικοί, βλέποντας συχνά την αγάπη μέσα από έναν φακό ιδεαλισμού που τους ωθεί στις σχέσεις. Αυτό το ζώδιο του νερού έχει δυνατή ενσυναίσθηση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καλό στο να δημιουργεί δεσμούς και να νιώθει κοντά με τους άλλους.

Ένας Ιχθύς θα περάσει ευχαρίστως 12 ώρες στο πρώτο ραντεβού, και θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένος αν κοιμηθεί στο σπίτι του νέου του συντρόφου – μερικές φορές βάζοντας κρυφά μια οδοντόβουρτσα στο μπάνιο του ως τρόπο για να δείξει τη διεκδίκησή του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below