Η σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον οίκο Fendi. Οι ερχόμενοι θερμότεροι μήνες θα εγκαινιάσουν την 100η χρονιά λειτουργίας του και υπό το πρίσμα του μνημειώδους ορόσημου, ο Kim Jones, ο οποίος ηγείται της γυναικείας σειράς, απέτισε φόρο τιμής στον ισχυρό οικογενειακό της χαρακτήρα με μια συλλογή που απαρτιζόταν από τις πιο επιτυχημένες σιλουέτες Fendi.

Η επίδειξη παρουσιάστηκε σε ένα μινιμαλιστικό σκηνικό, με μια αίσθηση ιστορίας να αντηχεί στον αέρα καθώς το soundtrack της συνοδεύτηκε από τις υποβλητικές φωνές της Anna Fendi και της Silvia Venturini Fendi να αποτίουν φόρο τιμής στη μητέρα τους και την ιδρύτρια του brand, Adele Casagrande, ζωγραφίζοντας ένα οικείο πορτρέτο της κληρονομιάς της.

Κάθε εμφάνιση της συλλογής θάμπωσε με την εκλεπτυσμένη κομψότητα, την εξισορρόπηση της πολυπλοκότητας, τον μινιμαλισμό και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα συνώνυμη της Fendi. Ο Kim Jones παρουσίασε ένα αριστοτεχνικό μείγμα από μοτίβα Art Deco εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 1920, αιθέρια διαφανή φορέματα, προκλητικές διαφάνειες, περίπλοκα κεντήματα και ραφές ακριβείας.

Το grand φινάλε άφησε το κοινό έκπληκτο καθώς η εγκατάσταση του κύβου άνοιξε, αποκαλύπτοντας ολόκληρη τη συλλογή, ρίχνοντας την αυλαία σε ένα σόου που όχι μόνο γιόρτασε έναν αιώνα τέχνης της Fendi, αλλά έθεσε επίσης μια τολμηρή πορεία για το μέλλον της μάρκας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below