Ένα μήνα μετά την πρώτη επέτειο της σχέσης του, o Vincent Cassel και η Nara Baptiste, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί.

Σε μια θάλασσα ευτυχίας πλέει το ζευγάρι που πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Ο γνωστός ηθοποιός, Vincent Cassel, θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς, ενώ η σύντροφός του, Narah Baptista διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη σε ηλικία 27 ετών.

Την Κυριακή (17.09.2024), η Nara, που είναι μοντέλο, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με ένα κομψό μαύρο φόρεμα, με σατέν λεπτομέρεια, που αναδεικνύει τη φουσκωμένη κοιλιά της. Στη λεζάντα της ανάρτησής του το μοντέλο έγραψε: «Η μαμά σε περιμένει». Σχόλιο στην ανάρτηση άφησε και ο ευτυχής μέλλοντας μπαμπάς, που σημείωσε: «Τυχερός που σε έχω στη ζωή μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη N A R A H (@narahbaptista)

Ο Γάλλος ηθοποιός έχει σχέση με το μοντέλο εδώ και ένα χρόνο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτηση στο Instagram. Ο Vincent Cassel είχε δημοσιεύσει τον περασμένο Αύγουστο μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τη σύντροφό του.

Και λίγες ημέρες αργότερα έκανε ακόμη μία ανάρτηση, αυτή τη φορά για να γιορτάσει τα γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης του, Deva Cassel.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VEENTZ (@vincentcassel)

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος ηθοποιός Vincent Cassel παντρεύτηκε τη Monica Belucci το 1999 και μαζί της απέκτησε δύο κόρες, την Deva το 2004 και τη Leonie το 2010, ενώ έχουν παίξει μαζί σε 10 κινηματογραφικές ταινίες. Το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του στις 26 Αυγούστου 2013. Τον Αύγουστο του 2018, ο ηθοποιός παντρεύτηκε το μοντέλο, Tina Kunakey, από τη Γαλλία και έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, το 2019 απέκτησαν μια κόρη, την Amazoni. Χώρισαν λίγο αργότερα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/@narabaptista.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below