Ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 85 ετών, μετά από προβλήματα υγείας που τα τελευταία χρόνια τον κρατούσαν μακριά από το θεατρικό σανίδι. Λίγο πριν από την κηδεία του η κόρη του, που ακολουθεί τη διαδρομή του στην υποκριτική, Σμαράγδα Καρύδη, μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μια παλιά, οικογενειακή φωτογραφία, όπου ο Ντίνος Καρύδης, ξαπλωμένος στο χώμα ανάσκελα, κρατάει αγκαλιά την κόρη του, μωρό τότε ακόμα και της δίνει ένα φιλί.

Λεζάντα δεν υπάρχει, άλλωστε είναι δύσκολο να τοποθετήσεις σε λέξεις τα συναισθήματα, όταν έχεις χάσει μόλις ένα τόσο κοντινό και αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ο Ντίνος Καρύδης για πολλούς, στα νεανικά του χρόνια, τότε που ξεκινούσε να κατακτά τον κόσμο της τέχνης, ήταν ο ξανθός ηθοποιός στο πλευρό της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, καθώς οι δύο ηθοποιοί έπαιξαν μαζί στην κλασική ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό».

Μάλιστα για τις αξιομνημόνευτες συνεργασίες του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη είχε δηλώσει σε συνέντευξή του τα εξής:

«Στην ταινία “Η Αλίκη στο ναυτικό” όταν κάναμε τη σκηνή της παρέλασης μου φέρνει το όπλο στο πρόσωπό μου και παραλίγο να μου βγάλει το μάτι. Μου είπε η ίδια, Ντίνο, πρόσεξε, θα σου φέρω το όπλο στο μάτι να κάνεις λίγο προς τα πίσω. Συνεννοηθήκαμε και έγινε αυτό. Όλος ο κόσμος νομίζει ότι είχε γίνει κατά λάθος. Αυτό το λέω για πρώτη φορά. Θυμάμαι όταν πήγα και βρήκα την Τζένη Καρέζη και την είδα μπροστά μου έπαθα ζημιά με τα μάτια της. Δεν είχε βρει τον Καζάκο ακόμη. Τα μάτια της Καρέζη ήταν απίστευτα και δεν θα ξεχάσω το πόσο εντυπωσιάστηκα. Ήταν φίρμα ήδη».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below