Κάθε σεζόν, η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου φέρνει συχνά ένα πειραματικό και νεανικό πνεύμα στον μήνα μόδας και αυτή η φορά δεν είναι διαφορετική.

Το 2024 σηματοδοτεί την 40ή επέτειο της διοργάνωσης στη βρετανική πρωτεύουσα και προς τιμήν του ορόσημου, το βρετανικό Συμβούλιο Μόδας διοργάνωσε μια αναδρομική έκθεση στο 180 Studios, το κέντρο της λονδρέζικης εβδομάδας αυτή τη σεζόν. Φυσικά, παράλληλα με τους εορτασμούς πραγματοποιούνται και τα σόου, τα οποία ξεκίνησαν την Πέμπτη το βράδυ με την πρώτη παρουσίαση του Haris Reed.

Θαμώνες του Λονδίνου όπως οι Burberry, J.W. Οι Anderson και Simone Rocha είναι εκεί, μαζί με τους Richard Quinn, Erdem και την επιστροφή της Nensi Dojaka μετά από μια παύση δύο σεζόν.

Φυσικά, δεν θα ήταν η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου όπως την ξέρουμε χωρίς το avant-garde μάτι των νέων σχεδιαστών της πόλης. H Standing Ground πραγματοποίησε την πρώτη της ατομική εμφάνιση, μια ιδιαίτερα συναρπαστική στιγμή λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ιδρυτής της, Michael Stewart πρόσφατα αναδείχθηκε υποψήφιος του βραβείου LVMH.

Παρακάτω τα ωραιότερα look που ξεχωρίσαμε μέχρι στιγμής.

Burberry

 

Erdem

 

 

 

 

 

JW Anderson

 

Richard Quinn

Simone Rocha

 

Tove

Emilia Wickstead

 

16 Arlington

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below