Η νέα σεζόν είναι εδώ, ο καιρός γίνεται όλο και πιο δροσερός και σύντομα τα πρωινά δε θα μπορούμε να φεύγουμε από το σπίτι χωρίς έστω ένα ελαφρύ πανωφόρι. Σωστά, το φθινόπωρο είναι εδώ και καθώς προετοιμαζόμαστε για αυτή την αλλαγή της εποχής, οι ντουλάπες και τα νεσεσέρ μας υπόκεινται σε μερικές δικές τους αλλαγές.

Κάποιες από εμάς αναβαθμίζουν τη συλλογή των φθινοπωρινών ρούχων τους με ένα ωραίο νέο τζιν σε ίσια γραμμή. Άλλες αγοράζουν ένα φωτεινό ροζ κραγιόν που προσθέσει μια πινελιά χρώματος στις εμφανίσεις των πιο κρύων μηνών, ενώ άλλες σχεδιάζουν να κατακτήσουν την τέχνη του layering με ένα πουκάμισο σε φθινοπωρινές αποχρώσεις το οποίο θα φορέσουν κάτω από τις αγαπημένες τους κασμιρένες ζακέτες.

Παρακάτω, ανακαλύψτε μια λίστα με όλα τα items που αγοράζουμε τον Σεπτέμβριο μέσα από τα καταστήματα του The Mall Athens:

 

Γυναικείο πουκάμισο εμπριμέ με cut out, Toi&moi

Ένα μακρυμάνικο πουκάμισο σε σκούρες αποχρώσεις προσθέτει μια φθινοπωρινή αίσθηση στα τζιν ή τα υφασμάτινα παντελόνια και μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο τις απογευματινές ή βραδινές ώρες. Φορέστε το με τζιν και sneakers το πρωί και για μια χαλαρή έξοδο αντικαταστήστε τα αθλητικά παπούτσια με ενα ζευγάρι kitten heel γόβες.

 

Ψηλόμεσο τζιν σε άνετη γραμμή, Calvin Klein Jeans

 

Το πιστό denim παντελόνι δεν πρέπει να λείπει από καμία φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα και αποτελεί επίσημα την επιλογή που μπορεί να μας συνοδέψει από το γραφείο, στην πόλη αλλά και τη νυχτερινή έξοδο.

 

Χρυσό γυναικείο ρολόι με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, oroloi.gr

 

 

 

Αν θέλετε να προσθέσετε λίγη διακριτική λάμψη στην καθημερινότητά σας, ένα ρολόι με μπρασελέ είναι ο πιο εύκολος και cool τρόπος. Συνδυάστε το με τα πάντα: από ένα κλασικό παντελόνι με πουκάμισο για το γραφείο μέχρι με το τζιν σας το Σαββατοκύριακο.

 

Βραχιόλι από επιχρυσωμένο ασήμι 925° με φίλντισι, Li-LA-LO

 

Ένα κόσμημα που κολακεύει κάθε casual look και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι διακριτικές γραμμές στο design του το αναδεικνύουν σε ιδανική επιλογή για όσες αγαπούν τη διακριτική λάμψη, ενώ θα αναδειχθεί τέλεια σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας χρυσό ρολόι.

 

 

Δερμάτινα γυναικεία sneakers, Tommy Ηilfiger Footwear & Accessories

Μπορούν να φορεθούν με μια ποικιλία ρούχων, από ένα κλασικό τζιν μέχρι μια casual εμφάνιση με activewear και πολλά άλλα. Όμως, ο αγαπημένος μας τρόπος να τα φοράμε είναι με ένα φόρεμα.

 

Κραγιόν Unlimited Stylo-21 Intense Magenta, Kiko Milano

Ένα κρεμώδες κραγιόν μακράς διάρκειας θα προσθέσει την απαραίτητη δόση χρώματος σε όλες τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σας. Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για την ενίσχυση των χειλιών και του χαμόγελού σας με ένα ομοιόμορφο, βελούδινο αποτέλεσμα που εφαρμόζεται τέλεια στα χείλη με μεγάλη ακρίβεια.

 

Λευκή δερμάτινη τσάντα με αλυσίδα DKNY, Haralas 

 

Τέλεια σε συνδυασμό με μαύρο, μια λευκή τσάντα προσφέρεται για αμέτρητους συνδυασμούς: με εμπριμέ φορέματα και τοπ, ρίγες ή καρό μοτίβα, με τζιν ή με ρούχα σε ουδέτερους ή πιο ζωηρούς τόνους. Με λίγα λόγια, θα είναι αναμφίβολα ο νούμερο ένα σύμμαχος στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε σε κάθε περίσταση.

 

Terracotta κούπα ταξιδιού Nomad, Nespresso

Tέλος, αναβαθμίζουμε την εμπειρία του πρωινού καφέ μας με μια κούπα ταξιδιού που είναι ο ιδανικός σύντροφος για να τον απολαμβάνουμε στο δρόμο. Eίτε προτιμάμε ζεστό είτε κρύο το ρόφημά μας, τα διπλά ανακυκλωμένα τοιχώματα από ανοξείδωτο ατσάλι και τα πολύχρωμα κελύφη της κούπας εγγυώνται ότι θα το διατηρήσουν στην τέλεια θερμοκρασία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below