Αν αναζητάτε ένα γιαούρτι που να συνδυάζει απίστευτη γεύση, πλούσια υφή και θρεπτική αξία, το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ στραγγιστό έχει την απάντηση. Γιατί πολύ απλά, έχει την πιο βελούδινη και κρεμώδη υφή που κερδίζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Πλούσιο σε πρωτεΐνες, το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ στραγγιστό μπορεί να γίνει η ιδανική επιλογή ενέργειας για κάθε στιγμή της ημέρας. Είτε το απολαμβάνετε σκέτο, είτε με ξηρούς καρπούς, μέλι ή φρούτα, είναι το απόλυτο σνακ αν κάνετε υγιεινή διατροφή και αναζητάτε κάτι γευστικό. Μάλιστα, το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ στραγγιστό αφορά και τους λάτρεις της μαγειρικής, αφού η βελούδινη υφή του το καθιστά το τέλειο συστατικό για συνταγές. Ναι, τόσο για αλμυρές όσο και για γλυκές.

ΔΩΔΩΝΗ

Άλλωστε η κατανάλωση γιαουρτιού δεν προσφέρει μόνο γεύση και ευχαρίστηση, αλλά και σημαντικά διατροφικά οφέλη. Οι πρωτεΐνες του συγκεκριμένου γιαουρτιού προάγουν την υγιή λειτουργία του οργανισμού και συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, κάνοντάς το ιδανικό για καθημερινή κατανάλωση ως μέρος ενός ισορροπημένου και υγιεινού διατροφικού προγράμματος.

Το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ στραγγιστό, διατίθεται επίσης σε δύο μοναδικές εκδοχές: πλήρες με 8% λιπαρά για απόλυτη απόλαυση και ημιαποβουτυρωμένο με 2% λιπαρά για όσους επιθυμούν μία σαφώς ελαφρύτερη επιλογή. Επίσης, κυκλοφορεί σε πρακτικές πολυσυσκευασίες 2+1 δώρο ούτως ώστε να μπορείτε να το έχετε πάντοτε διαθέσιμο, στη δουλειά, στο γραφείο ακόμα και στο σινεμά.

Και αν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη, μην απογοητεύεστε. Η ΔΩΔΩΝΗ έχει φροντίσει και για εσένα δημιουργώντας το στραγγιστό ΔΩΔΩΝΗ χωρίς λακτόζη, με 4% λιπαρά και με εξίσου απολαυστική γεύση και υφή.  Τα γιαούρτια χωρίς λακτόζη διατίθενται σε πολυσυσκευασίες των 2τεμ. (170g το καθένα) ενώ αντίστοιχα, το πλήρες γιαούρτι με 8% λιπαρά, το ημιαποβουτυρωμένο με 2% λιπαρά και το πλήρως αποβουτυρωμένο με 0% λιπαρά διατίθενται σε συσκευασίες των 500g, 1kg και 5kg (200g το καθένα).

ΔΩΔΩΝΗ

Ανακαλύψτε όλα τα tips και τις συνταγές – σε συνεργασία με αγαπημένους chef και μάγειρες – που μπορείτε να κάνετε με το γιαούρτι στραγγιστό ΔΩΔΩΝΗ στο Instagram @dodoni_greece και στο YouTube. Γιατί όταν μιλάμε για γιαούρτι, μιλάμε για ΔΩΔΩΝΗ και μια απόλαυση που δε θα θέλετε να τελειώσει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below