Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes έφεραν τις δύο κόρες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, σε μια πολύ σπάνια δημόσια έξοδο.

Οι ηθοποιοί και οι κόρες τους, η 9χρονη Esmeralda και η 8χρονη Amada παρακολούθησαν τον τελικό του μονόζυγου γυναικών στην καλλιτεχνική γυμναστική στις 4 Αυγούστου, αλλά και νωρίτερα της ιππασίας.

Η οικογενειακή αυτή εμφάνιση είναι πραγματικά ασυνήθιστη, καθώς ο Gosling, 43 ετών, και η Mendes, 50 ετών, είναι συνήθως σιωπηλοί σχετικά με την ιδιωτική τους ζωή, αρνούμενοι να δημοσιεύσουν φωτογραφίες των παιδιών τους στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, η Eva Mendes ευχαρίστησε τα Μέσα Ενημέρωσης που σεβάστηκαν την επιθυμία τους και δεν έδειξαν τα πρόσωπα των παιδιών τους, μέσα από σχόλιο στα social media.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ιππασίας, ο Gosling επέλεξε ένα λευκό tank top, καρό πουκάμισο, καφέ γυαλιά ηλίου και ένα λευκό καπέλο – το οποίο είχε το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Η σύντροφός του φορούσε ένα ναυτικό μπλε φόρεμα, μπεζ γυαλιά ηλίου και ένα μεγάλο καπέλο.

Η ημέρα του Gosling και της Mendes στο Παρίσι συνεχίστηκε μετά το αγώνισμα της ιππασίας, καθώς πήγαν στον τελικό του μονόζυγου της ενόργανης γυμναστικής γυναικών. Η μετάδοση του αγώνα από το NBC απαθανάτισε το ζευγάρι στις κερκίδες, καθώς ο Gosling τύλιξε το χέρι του γύρω από τους ώμους της Mendes.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Etalk (@etalkctv)


Το ζευγάρι παρακολούθησε τον αγώνα – που είδε την γυμνάστρια της ομάδας των ΗΠΑ Suni Lee να κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο – φορώντας γυαλιά ηλίου, με το αστέρι της Barbie να ανταλλάσσει το λευκό καπέλο των Ολυμπιακών Αγώνων με ένα πράσινο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below