O Tom Brady και η κόρη του, Vivian Lake, στις κερκίδες των σταδίων του Παρισιού.

Τη Δευτέρα, 5 Αυγούστου, ο σταρ του NFL και η κόρη του πέρασαν την ημέρα τους μαζί παρακολουθώντας τη Simone Biles να αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Φορώντας ένα λευκό καπέλο του μπέιζμπολ και ένα ναυτικό μπλε φούτερ ο Brady κάθισε στις κερκίδες μαζί με τη Vivian, η οποία φορούσε ένα γκρι φούτερ.

Δυστυχώς δεν κατάφεραν να δουν τη Biles να προσθέτει άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή της στην ενόργανη γυμναστική, καθώς τόσο η ίδια όσο και η συμπαίκτριά της Suni Lee, έπεσαν από τη δοκό ισορροπίας κατά τη διάρκεια του τελικού των οργάνων, τερματίζοντας τον αγώνα στην 5η και 6η θέση.

Η εξόρμηση αυτή έρχεται μετά τα πολλά στιγμιότυπα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που μοιράστηκε στα Instagram Stories του ο αθλητής, την Κυριακή 4 Αυγούστου. Αυτά περιελάμβαναν φωτογραφίες από τον αγώνα τένις για το χρυσό μετάλλιο μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Κάρλος Αλκαράζ, καθώς και ένα βίντεο με τον ίδιο να βγάζει selfie με την Αμερικανίδα σταρ του ράγκμπι, Ιλόνα Μάχερ.

Ο Tom Brady φαίνεται πως έχει πολύ γλυκιά σχέση με την κόρη του, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Gisele Bündchen.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Brady (@tombrady)

Λίγες ημέρες πριν από την εμφάνισή τους στους αγώνες είχε κάνει μία ανάρτηση στην οποία τον βλέπουμε να φιλά τρυφερά στο κεφάλι την 11χρονη Vivian.

Πάντως και στις δύο περιπτώσεις εκείνο που σχολιάστηκε έντονα είναι η ομοιότητα της μικρής με τη μητέρα της. Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 13 χρόνια. Η Gisele Bündchen και ο Tom Brady άρχισαν να βγαίνουν κάποια στιγμή γύρω στο 2007. Παντρεύτηκαν στις 26 Φεβρουαρίου 2009. Χώρισαν στα τέλη του 2022. Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται δύο παιδιά: τον Benjamin και τη Vivian.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below