Ο Jon Bon Jovi θρηνεί τον θάνατο της μητέρας του, Carol Bongiovi.

Την Τετάρτη, 10 Ιουλίου, ο frontman των Bon Jovi μοιράστηκε ένα απόσπασμα από το μουσικό βίντεο του συγκροτήματος “Story of Love”, το οποίο περιλαμβάνει μερικά από μερικά βίντεο του σπιτιού του.

«Μαμά, σε κουβαλάμε πάντα μαζί μας ❤️❤️», έγραψε ο μουσικός δίπλα στο συγκινητικό απόσπασμα στο Instagram. Σε αυτό, ο Bon Jovi τραγουδά και παίζει την κιθάρα του μπροστά από έναν τοίχο γεμάτο με οικογενειακές φωτογραφίες.

Το κομμάτι, από το άλμπουμ του συγκροτήματος του 2020, διαθέτει συγκινητικούς στίχους, με τους Bon Jovi να τραγουδούν στο ρεφρέν: «Οι πατεράδες αγαπούν τις κόρες όπως οι μητέρες αγαπούν τους γιους / Έχουν γράψει την ιστορία μας προτού να υπάρξει μια / Από τη μέρα που φτάνεις, μέχρι να περπατήσεις, μέχρι να τρέξεις / Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από υπερηφάνεια, δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από αγάπη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jon Bon Jovi (@jonbonjovi)

Το αφιέρωμα του ροκ ειδώλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται μία ημέρα μετά τον θάνατο της μητέρας του την Τρίτη 9 Ιουλίου – τρεις ημέρες πριν από τα 84α γενέθλιά της, στο Monmouth Medical Center, στο Long Branch, N.J.

«Η μητέρα μας ήταν μια υπολογίσιμη δύναμη, το πνεύμα της και η στάση της διαμόρφωσαν αυτή την οικογένεια. Θα μας λείψει πολύ», ανέφερε δήλωση από την οικογένεια.

Η Carol ήταν η ιδρύτρια του fan club του ομώνυμου συγκροτήματός των Bon Jovi. Ήταν, επίσης, πρώην κουνελάκι του Playboy και επιχειρηματίας.

Γνώρισε τον σύζυγό της, John Bongiovi Sr., τον πατέρα του Bon Jovi, αφού κατατάχθηκε στο Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ το 1959. Μεγάλωσαν την οικογένειά τους στο Sayreville, N.J., και αργότερα εγκαταστάθηκαν στο Holmdel, στο Νιου Τζέρσεϊ όπου διέμενε μέχρι το θάνατό της.

Ο Bon Jovi αναγνώρισε τους γονείς του ως σημαντικό μέρος της επιτυχίας του σε μια συζήτηση με το The Big Issue που δημοσιεύτηκε το 2020.

«Ακόμα και αν δεν ήσουν πραγματικά καλός στην τέχνη σου, αν πίστευες ότι ήσουν, μπορούσες να δουλέψεις πάνω σε αυτή. Καθώς μεγάλωνα, συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν ένα μεγάλο δώρο που πήρα από τους γονείς μου. Πίστευαν πραγματικά στο μάντρα του Τζον Κένεντι που έλεγε ότι μπορούμε να πάμε και θα πάμε στο φεγγάρι. “Ναι, φυσικά και μπορείτε να πάτε στο φεγγάρι. Απλά κάνε το, Τζόνι”. Και εκεί έφτασα».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below