Η τραγωδία του Ευριπίδη, «Ηρακλής Μαινόμενος», θα περιοδεύσει αυτό το καλοκαίρι στα ανοιχτά θέατρα όλης της χώρας, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, με έναν θίασο σπουδαίων ηθοποιών, όπως ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Στεφανία Γουλιώτη και ο Γιώργος Γάλλος.

Μετά την πρεμιέρα της στην Αθήνα (5/7 και 6/7 στου Παπάγου), η παράσταση θα ταξιδέψει σε περισσότερους από 40 σταθμούς σε ολόκληρη τη Ελλάδα, και θα επιστρέψει στο τέλος Αυγούστου στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής.

NDP

Η Ηρώ Μπέζου, εκ των πρωταγωνιστών, είπε σε συνέντευξή της στο Marie Claire για την παράσταση, το έργο του Ευριπίδη και τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Καραντζά:

«Είναι ένα έργο πολύ συγκινητικό, που αφορά έναν ήρωα διάσημο. […] Είναι πολύ επίκαιρο το έργο, όπως και η ανάγκη για έναν ήρωα παντοδύναμο, που θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά που εμείς δεν μπορούμε. Έχουμε συνεργαστεί τρεις φορές ως τώρα με τον Δημήτρη Καραντζά. Νομίζω ότι όταν έχεις ξαναδουλέψει με κάποιον και αυτή η συνεργασία έχει κάποιες αρετές, δεν είναι κάτι που θέλεις να αποφύγεις, κερδίζουν πολύ χρόνο και οι δύο πλευρές». Διαβάστε όλα όσα είπε εδώ.

Την πρεμιέρα της παράστασης στο Κηποθέατρο Παπάγου, στις 6 Ιουλίου, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και γνωστοί καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Μπέζος, η Ναταλία Τσαλίκη και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ναταλία Τσαλίκη, Στεφανία Γουλιώτη – NDP

Μετά το τέλος της παράστασης οι πρωταγωνιστές φωτογραφήθηκαν με τους συναδέλφους και φίλους τους.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιάννης Μπέζος, Στεφανία Γουλιώτη, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Γιώργος Γάλλος – NDP

Η πρωταγωνίστρια, Στεφανία Γουλιώτη, πόζαρε χαμογελαστή μέσα σε ένα μακρύ, σατέν slip dress, το οποίο τόνισε περισσότερο με μία μαύρη ζώνη στη μέση. Φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Maestro in Blue”, αλλά και στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below