Ο Keanu Reeves και η Alexandra Grant πέρασαν μία «αγωνιστική» ημέρα στη Γερμανία.

Την Κυριακή, 7 Ιουλίου, ο ηθοποιός και λάτρης των μοτοσυκλετών, και η εικαστικός φίλη του βρέθηκαν στον τελικό αγώνα του “MotoGP Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland” και μάλιστα κούνησαν μαζί την καρό σημαία.

Το ζευγάρι – που είναι επιλεκτικό ως προς το πού περνάει το χρόνο του και πού εμφανίζεται δημόσια – ήταν όλο χαμόγελα καθώς κρατούσαν τη σημαία στην πίστα Sachsenring στο Hohenstein-Ernstthal.

Photo by Mark Wieland/Getty Images

Ήταν μια εξόρμηση που ταιριάζει στον ηθοποιό του Matrix, ο οποίος δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τις μηχανές, ενώ είναι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας custom μοτοσικλετών, την ARCH.

«Οι μοτοσικλέτες είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής του», δήλωσε πρόσφατα μια πηγή στο PEOPLE, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν του στάθηκε εμπόδιο η «εμμονή του» με τα οχήματα. «Έχει μια πολύ ήρεμη προσωπικότητα και απλά θέλει να είναι ευτυχισμένος», εξήγησε ο άνθρωπος από το περιβάλλον του.

Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Για να παρακολουθήσει τους αγώνες μοτοσικλετών προτίμησε τα denim, ενώ η Grant συνδύασε με γαλάζιο πουλόβερ και ένα ζευγάρι χοντρά γυαλιά ηλίου το τζιν παντελόνι της.

Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Ο πρωταγωνιστής του Speed και η καλλιτέχνης – που ξεκίνησαν ως φίλοι και καλλιτεχνικοί συνεργάτες πριν δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους το 2019 – προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, αφιερώνοντας τις ώρες που περνούν μαζί στην τέχνη ή σε στενούς φίλους. «Συχνά καλούνται σε εκδηλώσεις, αλλά παρευρίσκονται μόνο σε αυτές που έχουν πραγματικά σημασία γι’ αυτούς», ανέφερε η πηγή από το περιβάλλον τους. «Είναι και οι δύο σπιτόγατοι. Προτιμούν πολύ περισσότερο να διασκεδάζουν στο σπίτι τους. Συχνά καλούν φίλους για δείπνο. Είναι πάντα τα καλύτερα».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below