Ο Elliot Page, που το 2014 αποκάλυψε ότι είναι γκέι και το 2020 προχώρησε σε φυλομετάβαση, στην αυτοβιογραφία του «Pageboy», που κυκλοφορεί αύριο, Τρίτη 9 Ιουλίου, μίλησε ανοιχτά για την ερωτική σχέση που είχε την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας «Juno».

Ήταν με τη συμπρωταγωνίστριά του, Olivia Thirlby, για την οποία είπε: «Εντυπωσιάστηκα από την πρώτη στιγμή που την είδα. Τολμηρή, με μακριά καστανά μαλλιά που κυμάτιζαν σε slow motion. Είχαμε την ίδια ηλικία, αλλά εκείνη έδειχνε πολύ μεγαλύτερη, ικανή και συγκροτημένη. Σεξουαλικά ανοιχτή, πολύ μακριά από το σημείο όπου ήμουν εγώ εκείνη τη στιγμή. Αλλά η μεταξύ μας χημεία ήταν χειροπιαστή, με μαγνήτισε».

Παρόλο που το 2007, όταν γυριζόταν η ταινία, δυσκολευόταν να αφήσει κάποιον να τον πλησιάσει ερωτικά, τα πράγματα ήταν διαφορετικά με τη συμπρωταγωνίστριά του. «Στεκόμασταν στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο. Έπαιζε Billie Holiday. Ήταν έτοιμη να αρχίσει να μαγειρεύει, όταν με κοίταξε στα μάτια και μου είπε, ξεκάθαρα: Με ελκύεις. Κι εσύ με ελκύεις, απάντησα».

«Στεκόμασταν στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο. Έπαιζε Billie Holiday. Ήταν έτοιμη να αρχίσει να μαγειρεύει, όταν με κοίταξε στα μάτια και μου είπε, ξεκάθαρα: Με ελκύεις. Κι εσύ με ελκύεις, απάντησα».

Όπως πρόσθεσε ο Page, έκαναν σεξ «συνέχεια», σε τροχόσπιτα, σε δωμάτια ξενοδοχείων, ακόμα και «σε μια μικρή τουαλέτα εστιατορίου». Η Thirlby ήταν μάλιστα που του χάρισε έναν από τους πρώτους οργασμούς του, βοηθώντας τον να απαλλαγεί από την «ντροπή» επειδή ήθελε να είναι ο αληθινός εαυτός του.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below