Η Margot Robbie περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Tom Ackerley, σύμφωνα με διάφορες πηγές. Η 34χρονη ηθοποιός, που απογείωσε τη φήμη της με τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της ταινίας «Barbie», και ο 34χρονος σκηνοθέτης είναι παντρεμένοι από το 2016. Οι ίδιοι δεν επιβεβαίωσαν το γεγονός, αλλά διάφορα νέα αναπαράγουν την είδηση. Ίσως μάλιστα η εμφάνιση που είχε κάνει η Robbie πριν από λίγες εβδομάδες στη Νέα Υόρκη, με oversized κοστούμι, να είχε επιλεγεί σκόπιμα για να κρύβει τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013, στα γυρίσματα του πολεμικού δράματος «Suite Francaise», στο οποίο εκείνος συμμετείχε ως βοηθός σκηνοθέτη κι εκείνη ως ηθοποιός. Παντρεύτηκαν, τρία χρόνια αργότερα, σε μια κλειστή τελετή στην Αυστραλία. Είναι όμως και συνέταιροι: έχουν μαζί την εταιρεία παραγωγής LuckyChap, η οποία έχει υποστηρίξει διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες με πρωταγωνίστρια τη Robbie, όπως οι «Tonya», «Birds of Prey» και φυσικά «Barbie».

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στους The Sunday Times ο Ackerley είχε πει ότι ουσιαστικά είναι αχώριστοι: «Είμαστε μαζί 24 ώρες την ημέρα, χωρίς διακοπές. Χωρίς διαλείμματα».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below