Το κανάλι του περιοδικού Architectural Digest στο YouTube είναι ένα από τα αγαπημένα μας όσον αφορά στην έμπνευση για τη διακόσμηση του σπιτιού. Ανάμεσα σε βίντεο αφιερωμένα σε κάθε λογής εντυπωσιακά σπίτια, συχνά αναρτά και βίντεο με διάσημους να ανοίγουν τα σπίτια τους και να μας μιλούν για κάθε γωνιά τους.

Αυτή τη φορά, το AD τρύπωσε στο σπίτι της Emma Roberts στο Λος Άντζελες, όπου ζει με τον 3χρονο γιο της Rhodes.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, το σπίτι αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορεί να αισθάνεται προστατευμένη και ευτυχισμένη. «Δεν το είχα πάντα αυτό –νομίζω πως έζησα σε 10 σπίτια μέχρι τα 15 μου– έτσι για μένα τώρα, έχοντας έναν γιο, ήθελα ένα μέρος που να νιώθω πραγματικά δικό μας». Μετά από μερικές αυτοαποκαλούμενες «αποτυχημένες» απόπειρες διακόσμησης μόνη της, η ίδια στράφηκε στις σχεδιάστριες Louisa Pierce και Emily Ward της εταιρείας AD100 Pierce & Ward, με τις οποίες είχε συνεργαστεί ξανά για την προηγούμενη κατοικία της.

Πλούσια φλοράλ και πολυτελή βελούδα συνδυάζονται με vintage έπιπλα δημιουργώντας ένα ζεστό περιβάλλον για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης. Πατήστε play και πάρτε έμπνευση για τη διακόσμηση του δικού σας σπιτιού.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below