Λεπτές τιράντες, καθαρές γραμμές, ρευστή σιλουέτα. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του ρούχου που εδώ και κάποιες σεζόν έχει επιστρέψει δυναμικά στις πασαρέλες και όχι μόνο. Τολμηρό, κομψό και πιο ευέλικτο από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, το slip dress συνεχίζει -και θα συνεχίσει- να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πιο cool must-have κομματιών.

Aυτή τη σεζόν όμως υπάρχει μια νέα παραλλαγή του που προστίθεται στον ήδη μακρύ κατάλογο των καλοκαιρινών item που δεν θέλουμε με τίποτα να χάσουμε.

Μιλάμε για το slip dress με λεπτομέρειες από δαντέλα, εκείνο τα μοντέλο με το ρετρό στυλ που μπορεί κανείς να βρει ψάχνοντας στους πάγκους των vintage αγορών αλλά και στις νέες συλλογές SS24.

Getty Images

Είχαν ήδη τραβήξει την προσοχή μας εδώ και  και είχαμε αρχίσει να τα προσθέτουμε στη λίστα αγορών μας, αλλά ήταν όταν εντοπίσαμε την Alexa Chung στο Φεστιβάλ Glastonbury να φορά ένα κίτρινο  φόρεμα με δαντελένια διακόσμηση, είχαμε άλλη μια επιβεβαίωση ότι αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσουμε αυτό το καλοκαίρι.

Σε ειδικές περιστάσεις ή για μια ιδιαίτερα κομψή βραδινή έξοδο, μπορούν να φορεθούν όπως είναι, χωρίς τίποτα άλλο, με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα και μια μίνι τσάντα.

Πάνω από ένα t-shirt αποκτούν casual χαρακτήρα ενώ ταιριάζουν ακόμα και με sneakers ή οποιοδήποτε άλλο φλατ παπούτσι.

Ποια μερικά από τα ωραιότερα που εντοπίσαμε.

Christopher-Kane
SIR
Sézane
& Other Stories
Moschino

 

H&M
Doen

 

 

Zara

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below