Ένταση μεταξύ φωτογράφων και του Ben Affleck προκλήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν εκείνος θέλησε να βγει από το σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Για την ακρίβεια, όταν ο ηθοποιός βγήκε στον κεντρικό δρόμο, όπου τον περίμεναν οι φωτογράφοι, εκείνοι, θέλοντας να απαθανατίσουν τον ηθοποιό, άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες με φλας, με τον διάσημο πρωταγωνιστή να πατάει φρένο, να βάζει όπισθεν και να βγαίνει από το αυτοκίνητο για να τους αντιμετωπίσει.

«Άκου, φίλε, θα μου προκαλέσεις ατύχημα», λέει ο Ben Affleck σε έναν από τους φωτογράφους.

«Καταλαβαίνω» ακούγεται να απαντά ο φωτογράφος. «Μην αναβοσβήνετε τα φλας σας καθώς κατεβαίνω την είσοδο. Μην το κάνετε αυτό. Είναι επικίνδυνο. Δεν ξέρετε καν αν είμαι εγώ. Θα μπορούσατε να προκαλέσετε ατύχημα», συνεχίζει ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, επιστρέφει στο αυτοκίνητό του, αλλά ένας φωτογράφος τον τραβάει πάλι με φλας, κάνοντας τον ηθοποιό να ξεσπάσει και πάλι. «Σταμάτα, φίλε. Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνεις» είπε κουνώντας το κεφάλι του. «Καταλαβαίνεις; Δεν μπορώ να δω. Θα πάθει κάποιος κακό κάνοντας αυτές τις μαλ@@@@@».

Συνεχίζει λέγοντας: «Χριστέ μου, η κόρη μου έρχεται από αυτόν τον δρόμο. Αν της ανάβετε τα φλας σας, τη βάζετε σε κίνδυνο. Το καταλαβαίνετε αυτό;». «Καταλαβαίνω» ακούγεται να λέει ξανά ένας φωτογράφος.

 

Σύμφωνα με φήμες ο ηθοποιός κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο για να παραλάβει τη σύζυγό του, η οποία βρισκόταν στην Ιταλία. Ωστόσο, η επανασύνδεσή τους δεν είχε αίσιο τέλος για τον Ben, καθώς φωτογραφήθηκε να φωνάζει στους φωτογράφους, ενώ έδειχνε έξαλλος με το δάχτυλό του. Καθώς αποχωρούσε, άρπαξε το τηλέφωνο του άνδρα. Καθώς πήγαινε να συναντήσει την J-Lo, φορούσε ένα ανοιχτό γκρι ACDC τοπ και σκούρο γκρι τζιν. Ολοκλήρωσε το casual ντύσιμό του με ένα πολύχρωμο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Nike.

Οι φήμες περί διαζυγίου για το ζευγάρι υπάρχουν εδώ και εβδομάδες, με τις εικασίες να εντείνονται μετά το ταξίδι της Jennifer Lopez στην Ιταλία, χωρίς τον σύζυγό της. Η τραγουδίστρια επέστρεψε στην πατρίδα της, με τον Ben να την υποδέχεται στο σπίτι τους το βράδυ της Κυριακής.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below