Ο Kevin Costner, μετά από μια δύσκολη χρονιά εξαιτίας του διαζυγίου του από την Christine Baumgartner, έχει επανέλθει πλήρως στη δημόσια ζωή, προωθώντας τις νέες του ταινίες που θα κυκλοφορήσουν με τον τίτλο Horizon: An American Saga.

Το βράδυ της Δευτέρας ο 69χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του πρώτου από τα τέσσερα μέρη της νέας κινηματογραφικής του saga, που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles. Η στιγμή αυτή ήταν πολύ σημαντική για τον Costner, μιας και αυτό το project βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και τρεις δεκαετίες. Το παρών έδωσαν στην πρεμιέρα τα πέντε από τα επτά παιδιά του ηθοποιού, που πόζαραν μαζί του χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό.

Μαζί του εμφανίστηκαν ο 36χρονος Joe, ο 17χρονος Cayden και ο 15χρονος Hayes, ο οποίος πραγματοποίησε στην ταινία το υποκριτικό του ντεμπούτο, καθώς και η 40χρονη Annie με την 14χρονη Grace, που είναι και το μικρότερο σε ηλικία παιδί του. Από τη χαρούμενη οικογενειακή συγκέντρωση έλειπαν η 37χρονη Lily και ο 26χρονος Liam, ο οποίος είναι το παιδί του Costner με την Bridget Rooney.

Μετά το τέλος της προβολής η παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν για 11 συνεχόμενα λεπτά, 4 λεπτά παραπάνω από ό,τι χειροκροτήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών πριν από έναν μήνα. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Sienna Miller και Luke Wilson, θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ μέσα στην εβδομάδα και το δεύτερο μέρος θα προβληθεί μέσα στον Αύγουστο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία:

Eric Charbonneau/Getty Images for Warner Bros.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below