H Eva Longoria και η Meryl Streep συμπεριφέρονται η μία στην άλλη εδώ και λίγο καιρό σαν να είναι συγγενείς και αυτό έκαναν στο σετ της νέας σεζόν της σειράς Only Murders in the Building. 

Φυσικά δεν ξύπνησαν απλά ένα πρωί και αποφάσισαν ότι είναι συγγενείς, αντίθετα αξιοποίησαν τη σχετική πληροφορία που τους είχε δώσει ο Henry Louis Gates Jr. το 2010, στο πλαίσιο της σειράς Faces of America, που εντοπίζει διάσημους οι οποίοι έχουν μεταξύ τους άγνωστες συγγενικές σχέσεις.

Η Eva Longoria αποκάλυψε στο περιοδικό DuJour ότι πλέον έτσι απευθύνεται η μία στην άλλη, με τη λέξη ξαδέλφη, και ως ξαδέλφη της γνώρισε η Streep την Longoria στην πρώτη ανάγνωση του σεναρίου για τη σειρά, στην οποία έδωσαν το παρών πάνω από 100 άτομα, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται η Selena Gomez, η Molly Shannon και ο Zach Galifianakis.

«Αφηγείται την ιστορία και όλοι είναι τόσο μπερδεμένοι γιατί εγώ είμαι η πιο Latina στη βιομηχανία του θεάματος, ενώ εκείνη είναι η Meryl Streep», είχε πει η Longoria για τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό.

Παρότι οι δυο γυναίκες γνώριζαν για τη συγγένειά τους εδώ και 14 χρόνια, γνωρίστηκαν μόλις το 2014, όταν η Longoria πλησίασε ντροπαλή την Streep σε μια δημόσια εκδήλωση.

Εκτός από το Only Murders, την Longoria θα παρακολουθήσουμε και στη σειρά Land of Women, που θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουνίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below