H Suri Noelle, που πριν από λίγο καιρό ζήτησε την αλλαγή του επιθέτου της, ώστε να μην ονομάζεται πια Suri Cruise, βρέθηκε στον χορό αποφοίτησης του σχολείου της, παρέα με έναν συμμαθητή της.

Η 18χρονη κοπέλα, που μοιάζει πάρα πολύ με τη μητέρα της, Katie Holmes, επέλεξε να φορέσει για την περίσταση ένα εμπριμέ φόρεμα σε μπεζ και μπορντό τόνους, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι πέδιλα και το κλασικό κορσάζ που φοριέται στο χέρι σε χορούς αποφοίτησης που πραγματοποιούνται στις ΗΠΑ.

Στο πλάι της ήταν ο Toby Cohen, φίλος της από το σχολείο και μουσικός, με τον οποίο κάνουν παρέα.

Η Suri ολοκλήρωσε τη βασική της εκπαίδευση στο καλλιτεχνικό λύκειο LaGuardia και ήδη έχει αποφασίσει πως θα συνεχίσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο Carnegie Mellon, το οποίο βρίσκεται στο Pittsburg, κάτι που σημαίνει πως η Holmes από το ερχόμενο φθινόπωρο θα μένει μόνη της στη Νέα Υόρκη. Μαμά και κόρη είναι πολύ κοντά, με την πρώτη να στηρίζει κάθε προσπάθεια της δεύτερης να προχωρήσει στη ζωή της, αφήνοντας για πάντα πίσω της όποιες αναμνήσεις είχε από τον πατέρα της Tom και όποια προβλήματα αντιμετώπισε στο πλαίσιο της σχέσης τους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το look της:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/ suricruisekatieholmes

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below