Ο Justin Timberlake συνελήφθη εχθές να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του με χειροπέδες στα χέρια.

Ωστόσο, ο ίδιος λίγο πριν από τη σύλληψή του είχε αρνηθεί πως κατανάλωσε περισσότερο αλκοόλ από όσο έπρεπε και είπε στους αστυνομικούς που έκαναν τον έλεγχο πως είχε απλώς πιει ένα μαρτίνι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είδαν τον τραγουδιστή γύρω στις 12:37 τα ξημερώματα της Τρίτης, 18 Ιουνίου, να «χειρίζεται το όχημά του σε κατάσταση μέθης», στο Σαγκ Χάρμπορ της Νέας Υόρκης.

«Οδηγούσε μια BMW μεγάλου κυβισμού όταν δεν σταμάτησε σε πινακίδα STOP και να μην κατάφερε να κρατήσει σταθερό το όχημα στη λωρίδα κυκλοφορίας του», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας του Σαγκ Χάρμπορ.

Ένας αστυνομικός ξεκίνησε τον έλεγχο και τότε ο Timberlake είπε «ήπιε ένα μαρτίνι και ακολούθησα τους φίλους μου στο σπίτι», σημειώνεται στα δικαστικά αρχεία.

«Τα μάτια του ήταν κατακόκκινα και γυάλιζαν και από την αναπνοή του αναδυόταν έντονη οσμή αλκοολούχου ποτού», συνεχίζει η αναφορά των Αρχών.

Ένας αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος του Sag Harbor Village τον περιέγραψε ως «ανίκανο να εστιάσει την προσοχή του», προσθέτοντας ότι «είχε επιβραδυνθεί η ομιλία του, ήταν ασταθής στην κίνηση και είχε κακές επιδόσεις σε όλες τις τυποποιημένες δοκιμασίες νηφαλιότητας στο πεδίο».

Ο τραγουδιστής, επιπλέον, απέρριψε τρεις φορές το χημικό τεστ ελέγχου του αλκοόλ στο αίμα, την πρώτη φορά λέγοντας κατηγορηματικά όχι.

Η έκθεση περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με τα τεστ νηφαλιότητάς του. Σύμφωνα με την αστυνομία, τέθηκε υπό κράτηση και πέρασε τη διαδικασία του αυτόφωρου πριν του απαγγελθούν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση.

Του απαγγέλθηκαν επίσης κλήσεις για παραβίαση του σήματος STOP και μη τήρηση της λωρίδας κυκλοφορίας του, δήλωσε στο CNN ο δικηγόρος του.

Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση. Η επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου, δήλωσε στο CNN το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Σάφολκ. Θα παραστεί στη δίκη δι’ αντιπροσώπου.

Το Σαγκ Χάρμπορ είναι ένα χωριό που βρίσκεται στα Χάμπτονς στο ανατολικό Λονγκ Άιλαντ. Ο Justin Timberlake έφυγε από το ξενοδοχείο American Hotel στην περιοχή πριν συλληφθεί λίγα χιλιόμετρα παρακάτω.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία με το πιο πρόσφατο άλμπουμ του, “Everything I Thought It Was”. Η επόμενη εμφάνισή του είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στο Σικάγο, στο United Center.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below